Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Diószegi László: „Hagi haragudjon Bălașára, ne a Sepsi OSK-ra!”

Horváth Bálint Ottó 2022. január 27., 13:17

A Konstancai Farul vezetőedzője, Gheorghe Hagi a napokban azzal vádolta meg a sepsiszentgyörgyi labdarúgóklubot, hogy az utolsó pillanatban elvitte az orruk elől Mihai Bălașát. A Sepsi OSK tulajdonosa, Diószegi László tisztázta a helyzetet.

Diószegi László: „Hagi haragudjon Bălașára, ne a Sepsi OSK-ra!”
Gheorghe Hagi a Sepsi OSK Arénában. A háromszéki klubra haragszik, mert Bălașa Sepsiszentgyörgyöt választotta Fotó: Pinti Attila

Megkeresésünkre a Sepsi OSK elnöke, Diószegi László elmondta, hogy Bălașával már egy hónapja tárgyaltak, de az Universitatea Craiova sok pénzt kért érte, ezért lemondtak róla. Aztán a játékos a Farullal is egyezkedett. Erről ő nem is tudott, csak később értesült róla, de a konstancaiak olyan szerződést akartak aláíratni vele, amire nemet mondott.

„Ezután újra felvettük vele a kapcsolatot, és meg tudtunk egyezni a Craiovával fele annyi pénzért, mint amennyit eleinte kértek, és megkötöttük a szerződést. Szó sem volt olyasmiről, hogy mi ellopjuk valaki elől a játékost” – közölte a klubelnök. Hozzátette, a másik dolog az, hogy Budescu esetében nem a Voluntari-ra haragudott, hogy szerződtette, hanem Budescut ítélte el, aki a szavát adta, és mégsem jött hozzájuk.

„Akkor Hagi is haragudjon Bălașára, ha akar, és ne a Sepsire, mert nem mi vagyunk a hibásak. Haginak nyilván rosszul esett, hogy Bălașa végül Sepsiszentgyörgyöt választotta, és nem őket. Teljesen más eset, a kettő nem is hasonlít, de nyilván könnyebb volt megtámadni a Sepsi OSK vezetőségét, hogy ugyanúgy járt el, mint Voluntari Budescuval, pedig szó sem volt ilyesmiről” – nyomatékosította Diószegi László.

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK hétfőn az FC Botoșani vendégeként vereséget szenvedett, a labdarúgó 1. Liga 23. fordulójának nyitómérkőzésén, pénteken este 8 órakor az Universitatea Craiovát fogadja.

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.