Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Veszélyben a bronzérem, idegenben szenvedett vereséget a Sepsi-SIC

Sebestyén Ervin 2024. április 18., 21:08

Hiába aratott hazai pályán magabiztos győzelmet a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, a CSM Târgoviște otthonában vereséget szenvedett, így a két győzelemig tartó párharcban 1:1-re állnak a felek.

Veszélyben a bronzérem, idegenben szenvedett vereséget a Sepsi-SIC
Nem ment a játék a háromszéki gárdának, a harmadik meccs dönt a bronzról. Korábbi felvétel Fotó: Tuchiluș Alex

A háromszéki klub nem jutott be a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszás döntőjébe, így a harmadik helyért vannak harcban a Dâmbovița megyei gárdával. Korábban még sosem kapott ki Zoran Mikes együttese aktuális ellenlábasától, így magabiztosan vágtak neki a csütörtök esti meccsnek.

Ennek ellenére rögtön az első negyedben magához ragadta a kezdeményezést a Târgoviște, hiába vezetett az első percekben a Sepsi-SIC, a második felvonást 26–16-ról várták a felek. Pontatlan volt a vendégek játéka, illetve a hazaiak szemmel láthatóan kiválóan felkészültek taktikailag.

Fotó: Tuchiluș Alex

A második tíz percben sem sokat javult a vendégek befejezése, ezúttal csupán 15 pontot jegyeztek, viszont a védelem már jobban ült, több hibába kényszerítették az ellenfél játékosait, így a szünetben 40–31 volt az állás.

A folytatásban sem záporoztak a pontok, a háromszéki klub próbált zárkózni, a 17 egységnyi hátrányból 4-re faragta a különbséget, viszont végül 71–64-re a hazai gárda diadalmaskodott.

Ezzel összesítésben kiegyenlítettek, 1:1-re állnak a felek, a bronzérem sorsáról pedig a harmadik összecsapás dönt majd.

Női kosárlabda-bajnokság, rájátszás, harmadik helyért, 2. meccs:

CSM Târgoviște–Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC 71–64 (26–16, 14–15, 15–16, 16–17)
A vendégek pontszerzői: Dumitrescu, Gereben 2, Nyström 9, Mikes, Hristova 16, Armanu 6, Cătinean 9, Belegante, Jankovic 11, Veress, Range 11, Toma.
Összesítésben: 1:1.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.