Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Lehet, hogy már csak egy mérkőzésük lesz a Gyergyói ISK-VSK kosárlabdázóinak?

Gergely Imre 2024. április 22., 18:48 utolsó módosítás: 2024. április 22., 19:09

A hétvégén kerül sor az idei szezonban a Gyergyószentmiklósi ISK-VSK utolsó mérkőzésére a férfi kosárlabda 1. Ligában. Reménykednek abban, hogy ez nem a csapat történetének utolsó meccse is lesz.

Lehet, hogy már csak egy mérkőzésük lesz a Gyergyói ISK-VSK kosárlabdázóinak?
Galérianézet
Megküzdöttek a Steauával a gyergyóiak. Korábbi felvétel Fotó: Bende Zoltán

„Üzenjük a nézőknek, hogy mindenképpen hozzák magukkal az autogramos füzeteket, fényképezőgépeket, hogy megörökítsék a csapatunkat, mert ebben a formában valószínűleg utoljára látnak majd...” – üzeni Kercsó Zoltán, a Gyergyószentmiklósi ISK-VSK csapatának edzője a szezon utolsó mérkőzése előtt.

A Székely Sport megkeresésére válaszolva elmondta, egyelőre nem tudják, hogy mit hoz a jövő. Mégis reménykednek, hogy akad majd olyan támogató vagy támogatók, akik segítsége biztosítani tudja a csapat működését a következő szezonban.

Picit aggódunk, szomorúak vagyunk, de mégis reménykedünk”

– fogalmaz Kercsó.

Fotó: Bende Zoltán

Az idei utolsó idegenbeli meccsét Bukarestben játszotta vasárnap az ISK-VSK a veretlen Steaua ellen. Kercsó úgy véli a sok hiányzó ellenére az első, második, valamint a negyedik negyedben méltó, és egyenlő ellenfele volt a csapata a Steauának.

„Nagyon ügyesen, okosan játszottunk. Sajnos a távoli dobásaink tekintetében picit elmaradt a dobó százalékunk a megszokottól. Ami meglepő volt az a kihagyott tíz büntetődobás.

De összességében jól mentünk, energikusak voltunk, és ahogyan kértem a mérkőzés előtt az öltözőben, nem adtuk könnyen a bőrünket”

– összegzett az edző a 95–48-ra elveszített találkozó után.

Fotó: Bende Zoltán

Egyébként amint megtudtuk, a kosárlabda szövetségtől eddig semmilyen hivatalos reakció nem érkezett arra, hogy a gyergyóiak az egy héttel korábbi mérkőzésük vége előtt levonultak a pályáról Ploiești-en.

Férfi kosárlabda 1. Liga, felsőházi rájátszás:
Bukaresti Steaua–Gyergyószentmiklósi ISK-VSK 95–48 (27–15, 15–12 29–5, 24–16).
A gyergyói pontszerzők: Bodó Tamás 15, Csillag Előd 8, Raoul Olariu 6, Deák Roland, Matevz Magusar és László Tamás 5-5, Lokodi Mátyás 4.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.