Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kicsúszott a gyergyói kosarasok kezéből a második győzelem

Gergely Imre 2023. március 06., 16:17 utolsó módosítás: 2023. március 06., 16:18

Sokáig vezetett a Gyergyószentmiklósi ISK-VSK Ploiești-en de végül a hazaiak szerezték meg a pontokat. Az utolsó negyedben egy hullámvölgy pecsételte meg a mérkőzés sorsát.

Kicsúszott a gyergyói kosarasok kezéből a második győzelem
Illusztráció Fotó: Haáz Vince

Jól játszott az újonc gyergyószentmiklósi együttes, a Ploești otthonában, volt, hogy 8 ponttal is vezetett, de ez sem volt elég ahhoz, hogy meglegyen az első idegenbeli győzelem is a férfi kosárlabda másodosztály rájátszásának alsóházában.

Amint Kercsó Zoltán vezetőedző elmondta, az utolsó negyedben történt a kellemetlen fordulópont, a csapat egyik legjobbja, Bodó Tamás kipontozódott, illetve Csillag Előd lába begörcsölt, és a két fontos ember kiesése megzavarta a társaságot. Jött egy hullámvölgy, ami alatt a hazaiak fordítani tudtak, és megnyerték a találkozót. „Nagy skalp lett volna, ha az egykori bajnok és kupagyőztes Asesoft utódcsapatát le tudtuk volna győzni, és meg is volt rá az esélyünk, ha nincs az a hullámvölgy, akkor meg is lehetett volna. Fejlődünk, mostmár mindenkivel szoros meccseket tudunk játszani, de meg kell tanulnunk győzni is” – fogalmazott Kercsó.

Férfi Kosárlabda Liga I, alsóház

CSU Ploești–Gyergyószentmiklósi ISK-VSK 67–60 (14–13, 16–22, 21–16, 16–9).
A vendégek pontszerzők: Bodó Tamás 14, Lokodi Mátyás 13, László Tamás 11, Csillag Előd 8, Barabás Gergő 5, Puskás Hunor, Ráduly Sándor és Seres Lajos 3-3.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.