Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Két meghatározó légiós is folytatja a marosvásárhelyi kosárcsapatnál

Horváth Bálint Ottó 2023. június 28., 11:42 utolsó módosítás: 2023. június 28., 11:48

A Marosvásárhelyi VSK vezetőségének sikerült meghosszabbítania két meghatárózó játékos szerződését, így a montenegrói Goran Gajovic és a svéd Jonathan Person a következő idényben is a férfi kosárlabdacsapatnál marad.

Két meghatározó légiós is folytatja a marosvásárhelyi kosárcsapatnál
Goran Gajovic immár a 10. idényét kezdi Romániában és az ötödiket Marosvásárhelyen Fotó: Haáz Vince

Néhány nappal azután, hogy közölték, a helyi játékosok többsége, köztük a csapatkapitány Sánta Szabolcs, illetve a városban már jó ideje letelepedett, montenegrói Goran Martinic új megállapodást kötött a VSK-val, szerdán újabb szerződéshosszabbításokról számolt be a klub.

Ezúttal két alapembernek számító idegenlégióssal sikerült megegyezni. Goran Gajovic immár a 10. idényét kezdi Romániában és az ötödiket Marosvásárhelyen, míg Jonathan Person az ötödik szezonjánál tart a hazai élvonalban, ebből a harmadikat tölti a városban.

Jonathan Person az ötödik szezonjánál tart a hazai élvonalban, ebből a harmadikat tölti a városban Fotó: Haáz Vince

Az előző bajnokságban még két külföldi kosárlabdázó játszott a Marosvásárhelyi VSK színeiben, az amerikai Anthony Mathis és Jakob Lowrance. Az egyelőre kérdéses, hogy ők folytatják vagy nem a következő idényben is a George Trif vezetőedző és Vlad Pora másodedző által irányított együttesnél.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.