Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Folytatja az edzőpáros a Marosvásárhelyi VSK kosárcsapatánál

Székely Sport 2023. május 24., 17:21 utolsó módosítás: 2023. május 24., 17:24

A Marosvásárhelyi Városi Sportklub igazgatótanácsa és vezetősége az elmúlt napokban kielemezte a férfi kosárlabdacsapat által elért eredményeket, és úgy döntött, hogy továbbra is bizalmat szavaz George Trif vezetőedzőnek és Vlad Pora másodedzőnek.

Folytatja az edzőpáros a Marosvásárhelyi VSK kosárcsapatánál
George Trif és Vlad Pora eredményes munkát végeznek a csapatnál Fotó: Haáz Vince

Az újonc marosvásárhelyi csapatnak a fő célja az élvonalban való bennmaradás volt, amit sikerült teljesíteni – jegyezte meg szerdai közleményében a klub hivatalos honlapja.

A VSK összesítésben a 11. helyen végzett a 18 csapatos MozzartBet Liga 2022–2023-as szezonjában, amelyet csúcsformában zárt, hiszen a minimális számú mérkőzéssel megnyerte az alsóházi rájátszást: az első fordulóban a CSM Focșani-t 3–0-ra, az elődöntőben a Petrolul Ploiești-et 2–0-ra, a döntőben a CSM Târgu Jiu szintén 2–0-ra múlta felül.

A 2023-as évben a vásárhelyiek mind a 10 hazai pályán lejátszott meccsüket megnyerték, a legtöbb alkalommal közel telt ház, kétezer néző előtt léptek pályára a Simon László Sportcsarnokban.

Mindezt figyelembe véve a klub igazgatótanácsa és a Marosvásárhelyi VSK vezetősége továbbra is bízik a csapat technikai stábjában, azaz George Trif vezetőedzőben és Vlad Pora másodedzőben, és úgy határoztak, hogy a következő szezonban is ők irányítják az együttest.

Az edzőpáros szerződéshosszabbítása után következik a játékoskeret kialakítása az új idényre, ahol szintén a folytonosság a fő szempont, és erősíteni is szeretnének, hiszen a célkitűzés immár a felsőházi rájátszásba jutás – erről a múlt héten Szászgáspár Barnabás technikai igazgató nyilatkozott a Székely Sportnak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.