Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Felkészülési meccsen szenvedett sérülést Kuti Nándor

Orbán Zsolt 2020. október 08., 13:18 utolsó módosítás: 2020. október 08., 13:19

A Kolozsvári U-BT együttesének sepsiszentgyörgyi származású kosarasa a nagyszebeni Tordai Elemér-emléktorna első napján sérült meg a kezén.

Felkészülési meccsen szenvedett sérülést Kuti Nándor
Edzője reméli, a Román Kupa első tornájáig felépül Fotó: FIBA - championsleague.basketball

A Kolozsvári U-BT is részt vesz a Nagyszebeni CSU által rendezett felkészülési tornán, amelyre a házigazda sárga-kékek még a CSO Voluntari és a Bukaresti Dinamo Știința csapatát hívták meg.

A 2007-ben, mindössze 36 éves korában elhunyt korábbi csapatkapitány nevét viselő emléktorna nyitómeccsén a kolozsváriak a Voluntari-ral mérkőztek.

Az utóbbi időben jelentősen megerősödött Ilfov megyeiek 95:87 arányban nyerte meg a találkozót, de Mihai Silvășannak, az U vezetőedzőjének nem csak az eredmény okozhatott fejfájást.

A kolozsvári klub honlapjának nyilatkozva Silvășan elmondta, sajnos Kuti Nándor a jobb kezén megsérült szerdán. Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a sérülés, de a tréner reméli, ha Nagyszebenben már nem is játszhat a sepsiszentgyörgyi bedobó, a Román Kupa első tornájáig felépül.

A férfiaknál jövő szombaton, október 17-én kezdődik a szezon. A kolozsváriak a Dinamo, a BCMU FC Argeș Pitești és a Galaci CSM csapatával kerültek azonos kupanégyesbe. Az A-csoport találkozóit a bukaresti Arena de Baschetben rendezik.

A Tordai Elemér-emléktorna csütörtöki döntőjét a Dinamo-Știința és a Voluntari játssza, miután a fővárosiak a második szerdai meccsen 77–74-re nyertek a házigazdák ellen. A kisdöntőben így erdélyi rangadót rendeznek Nagyszeben és Kolozsvár csapata között.
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.