Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Egy híján száz pontig jutott a Sepsi-SIC Brassóban

Sebestyén Ervin 2024. március 20., 19:05

Idegenben is rendkívül magabiztos sikert aratott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság felsőházi rájátszásának negyeddöntőjében, így 2–0-s összesítéssel kiejtette a Brassói Olimpiát és bejutott az elődöntőbe.

Egy híján száz pontig jutott a Sepsi-SIC Brassóban
Magabiztos játékkal jutott elődöntőbe a Sepsi-SIC. Korábbi felvétel Fotó: Tuchiluș Alex

Négy nappal korábban Háromszéken csapott össze a két fél, akkor 95–53-ra nyert Zoran Mikes együttese, a szerda délutáni mérkőzésen sem volt kérdés a győztes kiléte.

Az első negyed ugyan még szoros volt, ugyanis a vendégek mindössze néggyel dobtak többet, mint a brassói gárda (15–19), de a szünethez érve már több mint tízzel ment a Sepsi-SIC (33–44). A harmadik felvonásban minden lényegi kérdés eldőlt, ugyanis a hazai klub mindössze 9 pontot szerzett, míg a zöld-fehérek hozták a tőlük megszokott szintet és 25-ig meg sem álltak.

Fotó: Tuchiluș Alex

Nem tartogatott meglepetést a negyedik tíz perc sem, még csak megszorongatni sem sikerült Zoran Mikes együttesét, amely végül 58–99-re megnyerte az összecsapást, 2–0-s összesítéssel pedig továbbjutott az elődöntőbe.

Női kosárlabda, élvonalbeli bajnokság, rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés:
Brassói Olimpia–Sepsi-SIC 58–99 (15–19, 18–25, 9–25, 16–30).
A vendégek pontszerzői: Dumitrescu, Gereben 6, Nyström 11, Mikes 5, Hristova 22, Armanu 16, Cătinean 4, Belegante 9, Jankovic 14, Veress, Range 10, Toma 2.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.