Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem igazságos a döntés, de csütörtökön lejátsszák a Konstancai CSM–Sepsi-SIC rangadót

Sebestyén Ervin 2024. február 15., 14:01 utolsó módosítás: 2024. február 15., 14:02

Kedden került szóba először, hogy csütörtökön megrendezhetik a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság hetedik fordulójából elmaradt Konstancai CSM–Sepsi-SIC rangadót. A szövetség a mérkőzés napján megerősítette a hírt, hogy lejátsszák a meccset.

Nem igazságos a döntés, de csütörtökön lejátsszák a Konstancai CSM–Sepsi-SIC rangadót
Nagyon fontos mérkőzést játszik Konstancán a Sepsi-SIC Fotó: Haáz Vince

Korábban a háromszéki klub vezetősége kijelentette, hogy nem szívesen játszanák le ezt a fontos találkozót ebben az időszakban, mivel rendkívül sűrű a menetrendjük. A tengerparti együttes három időpontot javasolt, hogy bepótolhassák az elmaradt meccset: február 15., 21. vagy 27.

A Román Kosárlabda-szövetség a határozat első alpontjában eltörölte a konstancaiak kérését, aztán a második alpontban mégis elrendelte, hogy február 15-én, azaz csütörtökön kell lejátszaniuk a mérkőzést.

Az ég világon semmilyen magyarázatot nem kaptunk. A szövetség annyit közölt, hogy az illetékesek döntöttek az időpontról, ők pedig nem szóltak ebbe bele. Pártatlan szemmel nézve sem tűnik a döntés igazságosnak, hiszen ezt a napot a Konstancai CSM javasolta, akárhogy nézzük”

– nyilatkozta az eset kapcsán Rusz István, a Sepsi-SIC ügyvezető igazgatója a Székely Sportnak.

Hozzátette, hogy a lányok már ott vannak a helyszínen és pályára fognak lépni, mindent megtesznek majd a győzelem érdekében. Tíz mérkőzésből tízet megnyert a háromszéki klub az alapszakaszban, a tengerparti gárda szintén hibátlan mérleggel rendelkezik, ráadásul ők már eggyel több meccset játszottak. Az első hely szempontjából rendkívül fontos lesz a csütörtöki rangadó.

Az összecsapást 19 órától rendezik, élőben közvetítik majd a Román Kosárlabda-szövetség Youtube-csatornáján.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.