Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Másodszorra is legyőzte észak-macedón ellenfelét a VSK Udvarhely

Józsa Csongor 2022. augusztus 17., 22:05 utolsó módosítás: 2022. augusztus 17., 22:08

Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a HC Szkopje ellen a férfi kézilabda Bölények Ligájára hangoló VSK Székelyudvarhely, szerdán délután a városi sportcsarnokban hét góllal bizonyult jobbnak Goran Kuzmanoszki által irányított csapatnál.

Másodszorra is legyőzte észak-macedón ellenfelét a VSK Udvarhely
Fotó: Erdély Bálint Előd

A második találkozóra is sok udvarhelyi szurkoló kíváncsi volt, és a keddi mérkőzéshez hasonló volt a játék képe: a hazaiak irányították a játékot és hamar elléptek pár találattal. Ez a párharc azonban sokkal szorosabb volt, mint az egy nappal korábbi.

A Sipos Lóránt által irányított gárda nem tudta lerázni a szívósan kézilabdázó, a volt SZKC-játékos, Kuzamnoszki által felkészített ellenfelet.

A győzelem azért nem forgott veszélyben, ezúttal is meglett, így kettős diadallal zárta két felkészülési meccsét a VSK.

Pénteken 18 órától a Határok nélkül kézifeszt gálamérkőzésén a Hungarian All Stars együttesével játszik a csapat a városi sportcsarnokban.

Felkészülési mérkőzés:
VSK Székelyudvarhely–HC Szkopje 32–25 (18–12).
Gólszerzőink: Kónya Hunor 6, Aron Dedu és Csibi Hunor 4-4, Fekete Róbert és Ferenczi Botond 3-3, Angelo Tăuțean, Tófalvi Tamás, Katona Tamás, Putnoky Szabolcs és Claudio Ramos 2-2, Csíki Botond és Vuk Milosevics 1-1. Játszottak még: Orbán Szilárd, Varó Lajos, Jobb Lőrinc (kapusok), Mátyás Demeter, Hadnagy Lóránt.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.