Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hatalmas fölénnyel diadalmaskodott otthon a Sepsi-SIC

Sebestyén Ervin 2024. január 21., 21:47

Vasárnap este saját közönsége előtt fogadta a Kolozsvári U együttesét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda bajnokság 10. fordulójában. A zöld-fehérek kétszer annyi pontot dobtak, mint a vendégek.

Hatalmas fölénnyel diadalmaskodott otthon a Sepsi-SIC
Ezúttal is rendkívül magabiztosan nyert a Sepsi-SIC a bajnokságban. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Sepsi-SIC

Magabiztosan várhatta az összecsapást a hazai gárda, ugyanis a bajnokságban az ezt megelőző nyolc játéknapon egyaránt győzelmet aratott és hibátlan mérleggel vezeti a pontvadászatot. A kolozsváriaknak egyetlen pillanatig sem volt esélyük, a találkozó elején rögtön egy 10–0-val bekezdtek Zoran Mikes lányai, a negyed végére pedig már 17 ponttal vezettek (28–11).

A második tíz perc sem alakult kedvezőbben a kincses városiaknak, valamivel ugyan pontosabban dobtak, de még így is 53–24-es eredménnyel várták a meccs második felét. A harmadik negyedben nagy meglepetésre csak 19 pontot szerzett a két fél összesen,

majd az utolsó játékrészben ismét felpörögtek az események és végül 92–45-re győzött a Sepsi-SIC.

A sepsiszentgyörgyi gárda ezzel továbbra is makulátlan mérleggel áll az élen, 9 mérkőzés alatt 18 egységet gyűjtöttek, akárcsak a Konstancai CSM.

Legközelebb szombaton lépnek pályára a Brassói Olimpia otthonában, papírforma alapján újabb könnyű meccs vár Zoran Mikes együttesére.

Női kosárlabda, élvonalbeli-bajnokság, 10. forduló:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC–Kolozsvári U 92–45 (28–11, 25–13, 12–7, 27–14).
A hazaiak pontszerzői: Nyström 21, Jankovic 15, Hristova 14, Cătinean 12, Green 9, Pasic 9, Gereben 4, Armanu 4, Belegante 2, Veress 2, Mikes, Toma.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.