Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Salló Alpár állapota javult, hazaengedték a kórházból

Dobos László 2022. április 19., 11:59 utolsó módosítás: 2022. április 19., 12:15

Jó hírek érkeztek Salló Alpárról, a Csíkszeredai Sportklub jégkorongozójáról, aki a Ferencváros elleni Erste Liga-döntő első mérkőzésén, április 1-jén súlyos sérülést szenvedett, eszméletlen állapotban kórházba szállították.

Salló Alpár állapota javult, hazaengedték a kórházból
A szakemberek szerint a nyár közepén kezdheti újra a könnyebb edzéseket Fotó: Csíkszeredai Sportklub

A bajnokcsapat hátvédjét húsvétra hazaengedték a kórházból. „Gyógyulok, napról napra jobban vagyok, csökkent a fejfájásom. A baleset utáni első két hétben nem szabadott se telefonálni, se tévét nézni, de azért rákérdeztem, s megtudtam, hogy a fiúk megnyerték az Erste Ligát és a román bajnokságot is.

Sajnálom, hogy nem lehettem ott legalább pár percig az ünneplésén, de lélekben velük voltam, s nagyon örülök, hogy mindenki, a csapattársak, a szurkolók és az ellenfelek is gondoltak rám.

Sok ezren kívántak üzenetben gyógyulást. Köszönöm mindenkinek a sok jó kívánságot, ezeket csak most, húsvét után tudtam megnézni” – mondta el a Székely Sportnak Salló.

„Kezelőorvosom azt mondta, hogy egyelőre még vigyáznom kell, nem szabad megerőltetnem magam. Bár jó erőben érzem magam, a szakemberek szerint csak a nyár közepén, júniusban kezdhetem újra a könnyebb edzéseket” – nyilatkozta Salló Alpár.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.