Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Zsinórban harmadszor is legyőzte a GYHK az Ágyúsokat

Gergely Imre 2022. december 16., 21:46 utolsó módosítás: 2022. december 16., 22:17

Egy hét alatt négyszer találkozott a Gyergyói Hoki Klub és a Háromszéki Ágyúsok. Az első mérkőzésen még az Ágyúsok nyertek büntetőkkel, majd három gyergyói győzelem következett. A legutóbbin, péntek este 3–0 lett az eredmény.

Zsinórban harmadszor is legyőzte a GYHK az Ágyúsokat
A Gyergyói Hoki Klub és a Háromszéki Ágyúsok egy héten belül lejátszották mind a négy mérkőzésüket egymás ellen a romániai bajnokság alapszakaszában Fotó: Háromszéki Ágyúsok

A Gyergyószentmiklóson rendezett péntek esti meccsen mindhárom harmad ugyanolyan forgatókönyv szerint zajlott.

A GYHK mindegyik harmadban lőtt egy gólt, válasz pedig egyszer sem érkezett. Az első találat a 10. percben esett, amikor egy gyors támadást Sylvestre fejezett be góllal, a másodiknál Fejes alakított ki jó akciót, és ő is zárta le László kapujába küldve a korongot, a harmadiknál pedig Csiszer talált be közelről.

A találkozó a Gyergyói Hoki Klub két játékosának is biztosan emlékezetes marad. Demeter Arnold idén másodszor hozta le a meccset kapott gól nélkül, Csiszer Ádám pedig első gólját lőtte a piros-fehéreknél.

Jó élmény lehetett a meccs a két 17 éves játékosnak Szilveszter Adorjánnak és Fehér Csanádnak is, akik játéklehetőséget kaptak ezen a mérkőzésen.

A Gyergyói Hoki Klub és a Háromszéki Ágyúsok egy héten belül lejátszották mind a négy mérkőzésüket egymás ellen a romániai bajnokság alapszakaszában. Az elsőt az Ágyúsok nyerték 5–5-ös rendes játékidő után büntetőkkel, majd ezután három gyergyói győzelem született 4–3-as, 3–1-es és most 3–0-s eredménnyel.

A gyergyóiak kedden, december 20-án a Brassói Coronát fogadják, az Ágyúsok egy nappal később a Steauával csapnak össze Kézdivásárhelyen.

Romániai Jégkorongbajnokság, alapszakasz
Gyergyói Hoki Klub–Háromszéki Ágyúsok 3–0 (1–0, 1–0, 1–0)
Gólszerzők: Sébastien Sylvestre (10. perc), Fejes Nándor (34.), Csiszer Ádám (55.)
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.