Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Pontosabban kell céloznia a GYHK játékosainak

Gergely Imre 2024. március 27., 11:11 utolsó módosítás: 2024. március 27., 11:29

Nulla lőtt góllal lehetetlen mérkőzést nyerni, és mivel kedden a Gyergyói Hoki Klub egyszer sem tudott betalálni a brassói kapuba, a Corona visszavette a vezetést az Erste Liga elődöntőben. Az edzők így látták a történteket a lefújást követően.

Pontosabban kell céloznia a GYHK játékosainak
A gól hiányzott a GYHK játékából Fotó: Pinti Attila

„Hozzávetőleg 67 próbálkozásból 19 ment kapura, a többi blokkba, fölé mellé. Ez az, amin feltétlen javítani kell. Az előnyünk ma nem működött, megtettük a lépéseket az egyenlítéshez, de valamiért nem ment. Ezt a valamit kell reggelre megtalálni. Ezen fogunk dolgozni éjszaka, de úgy gondolom, tudom is, hogy hol tudunk javulni.

Sokkal jobban kell ásni, kaparni, fájdalmakat okozni az ellenfél kapuja előtt, és akkor góllá érnek a támadásaink”

– mondta a meccs után Szilassy Zoltán a GYHK vezetőedzője.

Strenk Hunor, a Corona másodedzője pedig nyilván elégedettebben nyilatkozott: „A mi szánk íze szerint alakult a mérkőzés, volt egy játéktervünk, és ezt nagyjából sikerült is kivitelezni. Az első harmadban kicsit több lehetőséget tudtunk kialakítani, mint a Gyergyó, aztán a második harmadot már az oda-vissza játék jellemezte. Helyén volt a védekezésünk, jól blokkoltunk, jól takarítottunk a kapus előtt, szereztünk egy nagyon fontos gólt, a másodikat, összességében ez volt a kulcsa a győzelmünknek.”

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.