Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Összepárosították az Erste Liga rájátszás selejtezőmeccseit

Székely Sport 2023. február 04., 13:49 utolsó módosítás: 2023. február 04., 13:54

Még nem zárult a hokibajnokság alapszakasz, de már nem változhat a rangsor a tabella második felében. Két együttes vívhatja ki a negyeddöntőbe jutást.

Összepárosították az Erste Liga rájátszás selejtezőmeccseit
A két győztes jut tovább Fotó: Pinti Attila

Bár még egy játéknap hátravan a jégkorong Erste Liga alapszakaszából, a pénteki eredményekkel eldőlt, hogy mely csapatok végeznek a 7-10. helyeken, így megtartották a rájátszás-kvalifikációra az ellenfélválasztást.

A 7. helyezett DEAC csapata a FEHA19-et választotta, így a 8. UTE és a 9. Dunaújvárosi Acélbikák találkozik a másik párban – tette közzé a liga a hivatalos honlapján.

A játéknapok: február 8., 9., 12., 13. (ha szükséges) és 15. (ha szükséges). Az első két-két mérkőzést Debrecenben és Újpesten rendezik, majd a harmadik és negyedik találkozónak adhat otthont Dunaújváros és Székesfehérvár. Ha lesz ötödik meccs, azt a magasabban rangsorolt csapat otthonában tartják.

A továbbjutáshoz három győzelemre van szükség. A két továbbjutó csapat csatlakozik az Erste Liga negyeddöntő mezőnyéhez.

Az már biztos, hogy a három erdélyi együttes, a Gyergyói HK, a Csíkszeredai Sportklub és a Brassói Corona ott lesz a rájátszásban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.