Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Óriási karaktergyőzelem volt – véli Szilassy Zoltán

Gergely Imre 2023. március 30., 11:10

Gyergyószentmiklóson lesz pénteken a jégkorong Erste Liga döntő döntője. Ehhez azonban az kellett, hogy a piros-fehérek szerda este Budapesten is győzni tudjanak és egyenlítsenek a párharcban. Az edzők összegezték a hihetetlen mérkőzést.

Óriási karaktergyőzelem volt – véli Szilassy Zoltán
Szilassy Zoltán, a GYHK edzője Fotó: Beliczay László

„Az erő, az a szezonnak a munkája, a kemény nyár, meg a folyamatos erőfejlesztés a jég mellett, illetve a lelkierő: ez segített ehhez a győzelemhez. Amikor 1-3-nál időt kértem se semmi különöset nem mondtam nekik. Azt mondtam, hogy visszajöttünk már többször nagyobb hátrányból is.

Most meg kell csinálni. Tudjuk mi a dolgunk strukturálisan, és azt tudtam, hogy van energiánk is hozzá, és tökünk is volt hozzá. Ugye ez nagyon fontos volt, egy óriási karaktergyőzelem, és amiért jöttünk ma, hogy hazavigyük a szériát, a hetedik meccset, azt abszolváltuk”

– fogalmazott Szilassy Zoltán, a Gyergyói Hoki klub vezetőedzője.

Fodor Szabolcs, FTC-Telekom: „Azt gondolom, hogy volt egy nagyon jó hangulatú ki-ki meccs, és sajnos az ellenfél többet lőtt, mint mi. Eljutottunk ötödik helyről egy ilyen helyzetbe, hogy húsz percre voltunk az Erste Liga megnyerésétől. De elmondhatjuk magunknak, hogy ötödik helyről úgy, hogy sokan azt gondolták, hogy a rájátszásban se leszünk benne, elvisszük a párharcot az egész szezonban domináló csapattal a hetedik meccsig. Van egy meccsünk, ahol csak nagyon keményen kell dolgoznunk.

Szóval azt gondolom, hogy ez a lényeg, hogy tényleg itt tudunk lenni, ez már önmagában egy fegyvertény, és hogy egy ilyen extrém erős csapat ellen hetedik meccset játszunk, azt gondolom, hogy ez egy óriási fegyvertény.”
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
3 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.