Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Ritmust váltottak, így tudták behúzni a mérkőzést

Székely Sport 2023. február 01., 09:46 utolsó módosítás: 2023. február 01., 09:48

A címvédő Csíkszeredai Sportklub öt emberelőnyös góllal 8–3-ra legyőzte a vendég Dunaújvárost, így biztosan a legjobb hat között zárja a jégkorong Erste Liga alapszakaszát, és negyeddöntős.

Ritmust váltottak, így tudták behúzni a mérkőzést
Hatékony volt az emberelőnyök kihasználásában a Sportklub Fotó: Pinti Attila

Az edzőváltáson átesett székelyföldi együttesnek ez volt az utolsó mérkőzése az alapszakaszban. Ugyan a hetedik helyen álló Debreceni EAC pontszámban még beérheti, de nem előzheti meg az egymás elleni eredmények miatt. A Sportklub és a DEAC párharcából 7 pontot szerzett a Sportklub és ötöt a DEAC.

Mestermérleg

Tódor Krisztián, a Csíkszeredai Sportklub másodedzője: „Nagyon jól álltunk bele a mérkőzésbe, sikerült elhúznunk 2–0-ra, viszont utána nem tetszett, amit mutattunk. Pontatlanok lettünk, többször el is veszítettük a korongot, de utána, a szünetben felhívtuk a srácok figyelmét arra, hogy legyünk figyelmesebbek és körültekintőbbek a koronggal. Jól reagáltak, elpörgettük a ritmust, átvettük az irányítást, és behúztuk a mérkőzést”.

Niko Eronen, a Dunaújvárosi Acélbikák vezetőedzője: „Az első harmad, véleményem szerint, kiegyensúlyozott volt. Az ellenfél a hatékony emberelőny kihasználásának köszönhetően vezetést szerzett, így az első játékrész végén 2–1-re vezetett. A második harmadban mutatott játékunk tetszetős volt, ekkor is az emberfóros teljesítmény billentette leginkább a mérleg nyelvét a hazai gárda irányába. Túl sok kiállítást szedtünk össze, ezen mindenképpen változtatnunk kell. Összességében tetszett a csapat küzdeni akarása, erre építkezve készülünk a rájátszásért folytatott kvalifikációra”.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.