Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem lesz felkészülési mérkőzése a Sportklubnak

Dobos László 2022. augusztus 31., 11:04

Továbbra is Csíkkarcfalván, a Felcsíki Műjégpályán végzi jeges edzéseit a Csíkszeredai Sportklub. A jégkorong Erste Ligában címvédő és román bajnok csíki kék-fehéreknek a következő napokban nem lesz felkészülési mérkőzésük.

Nem lesz felkészülési mérkőzése a Sportklubnak
A csíkszeredai gárda a múlt hétvégén a Székelyföld Kupán játszott, a következő napokban nem lép jégre felkészülési meccsen Fotó: Veres Nándor

A klub vezetőségétől megtudtuk, hogy alakul a Sportklub kerete, megvásárolták a repülőjegyeket az idegenlégiósoknak, akik a napokban meg is fognak érkezni Székelyföldre.

Hodos László, a Sportklub elnöke elmondta, hogy egyelőre nincs konkrét hír a szeptember közepére tervezett, a múlt szezonból elmaradt jégkorong Román Kupa befejezéséről. A kupában az A csoportból a Bukaresti Steaua jutott a fináléba, míg a B csoportban még hátravan a Csíkszeredai Sportklub–Galaci CSM találkozó. A kiírás szerint a kupadöntőben ez utóbbi párharc győztese találkozik majd a fővárosi katonacsapattal.

A Román Jégkorongszövetség (FRHG) korábbi tájékoztatása szerint a Sportklub–Galac mérkőzést szeptember 13. és 15. között kellene lejátszani, a kupadöntőre pedig szeptember 17-én kerülne sor. Mindkét mérkőzés helyszíne Csíkszereda lenne. Azonban kevés az esély erre, hiszen szeptember 15-ére tisztújító közgyűlést írt ki az FRHG.

0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.