Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem bírtak az Ágyúsok a galaciakkal

Gergely Imre 2022. szeptember 03., 22:32

A jégkorong Gyilkos-tó Kupa második napján, szombaton este a gyergyószentmiklósi csarnokban Háromszéki Ágyúsok–Galaci CSM mérkőzést rendeztek. Ugyan a fiatal székely csapat került előnybe, de végül a Duna-partiak rutinja döntött.

Nem bírtak az Ágyúsok a galaciakkal
A galaciak tapasztalata döntő volt. Korábbi felvétel Fotó: Háromszéki Ágyúsok

A fiatalos lendület és jól berögződött rutin találkozott a Gyilkos-tó Kupa második napján, és ezúttal az utóbbi érvényesült jobban.

Kezdetben az Ágyúsok játszottak fölényben, többet korcsolyázva, gyors hokival hozták többször is nehéz helyzetbe Onodit, és Biró Ottó révén meg is szerezték a vezetést. Az előny a 25. percig tartott ki, amikor Sursov lövése talált be.

Három perccel később pedig már a galaciaknál volt az előny, akik ezt még a második harmadban meg is duplázták. Erre még a harmadik harmadban is rátettek egyet, és ugyan Gecse még faragott a különbségből egy mesterien kijátszott emberelőnyös akcióból, a lényegen már nem változtatott.

A Galaci CSM 4–2-es győzelemmel zárta a Gyilkos-tó Kupát. A mérkőzés után az Ágyúsok részéről Biró Ottó, a túloldalról Onodi Ottó vehette át a csapata legjobb játékosának járó különdíjat. Az Ágyúsok vasárnap is pályára lépnek, az ellenfelük a házigazda Gyergyói HK lesz. A mérkőzés 19.30-kor kezdődik.

Jégkorong Gyilkos-tó Kupa
Háromszéki Ágyúsok–Galaci CSM 2–4 (1–0, 0–3, 1–1)
Gólszerzők: Biró Ottó, Gecse Olivér, illetve Artyom Sursov 2, Alexej Baskov, Partik Machala
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.