Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Mindkét vezetőedző látott pozitívumot a döntő első mérkőzésében

Gergely Imre 2024. április 06., 11:23 utolsó módosítás: 2024. április 06., 11:24

Egy lehengerlő első tíz percet láthattunk a Ferencvárostól az Erste Liga-döntő első felvonásán, majd a Brassó mutatott be olyan meggyőző játékot, hogy arra nem volt ellenszere a zöld-fehéreknek.

Mindkét vezetőedző látott pozitívumot a döntő első mérkőzésében
Fotó: Facebook/Corona Brasov

Rendkívül izgalmas összecsapást játszott a két fél, a meccs első felében az FTC uralta a találkozót, majd a brassói alakulat is megmutatta, hogy mire képes. Olyannyira, hogy végül a hazaiak pályaelőnyét is elvette.

„Tíz percig kiemelkedően hokiztunk, de a gyorsan kialakított háromgólos előny tudatában elhittük, hogy a zsebünkben van a győzelem. A folytatásban végig a Brassó játszott jobban. Öt az öt elleni játékból csak két gólt kaptunk, a többi emberhátrányos vagy üreskapus volt, ezzel elégedett vagyok, de hatvan percen keresztül kell fenntartanunk az első tíz intenzitását” – összegzett Fodor Szabolcs, az FTC-Telekom vezetőedzője.

A Brassói Corona vezetőedzője szerint két különböző mérkőzés zajlott a jégen, az egyik a hazaiakról szólt, míg a másik a brassói gárdáról.

„Két különböző meccset láttam. Az első harmad egyértelműen az ellenfelünké volt, felvetett néhány kérdést, ahogy elkezdtük a párharcot. A srácoké az érdem, hogy visszajöttük a meccsbe, nagyon fontos volt az emberelőnyös gólunk rögtön a középső harmad legelején. Utána is figyeltünk arra, hogy kevés lehetősége legyen a Fradinak. Ez csak egy győzelem, ki kell pihenni magunkat szombatra, és menni tovább” – értékelt Dave MacQueen, a vendégek tapasztalt vezetőedzője.

A párharc szombaton délután folytatódik, 15.05-től ismét egymásnak esnek a felek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.