Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Mindkét edző a gyergyóiak gyorsaságát emelte ki

Gergely Imre 2023. március 10., 08:58 utolsó módosítás: 2023. március 10., 09:18

A gyergyóiak edzője érthető módon elégedetten, a másik oldalon a brassói tréner nyilvánvalóan csalódottan nyilatkozott a csütörtöki 4–2-es GYHK-győzelemmel végződött mérkőzés után.

Mindkét edző a gyergyóiak gyorsaságát emelte ki
A Coronának csak az egyenlítés jött össze Fotó: Corona Brasov

Végig kézben tartotta a mérkőzést és magabiztosan nyert Brassóban a Gyergyói Hoki Klub a jégkorong Erste Liga elődöntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel 2–1-re vezetnek a négy győzelemig tartó párharcban.

Mestermérleg

Szilassy Zoltán, a Gyergyói Hoki Klub vezetőedzője: „Ez egy nagyszerű mérkőzés volt. Megint egy kicsit más, mint az első kettő, mert több volt a gól és több a büntetőperc is. És emocionálisabb is volt.

A különbség a második harmadban jelentkezett. Gyorsabbak voltunk és nagyon hatékonyak is. Szereztünk három gólt, szóval nagyon elégedettek vagyunk ezzel a meccsel.

De természetesen tudjuk, hogy pénteken is játszanunk kell. És a legfontosabb most, hogy élvezzük egy kicsit ezt a győzelmet, aztán regenerálódjunk, táplálkozzunk, fogyasszunk folyadékot, pihenjünk, majd visszatérünk és újra harcolni fogunk”.

Dave MacQueen, Brassói Corona vezetőedzője: „Nos, ők voltak a jobbak. Mi nem tettük meg azokat a dolgokat, amikről a sorozat elején beszéltünk. És egy ilyen jó csapat ellen ez ide vezet.

Nem hagytak nekünk lehetőségeket, egyszerűen jobbak voltak nálunk. Gyorsabbak voltak, egyszerűbb volt a játékuk, és minden csatát megnyertek.

Ezt nem vártam tőlünk, azt hittem, készen állunk. De ez egy hosszú sorozat és pénteken vissza kell jönnünk, és megpróbálni megnyerni a meccset”.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.