Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Mesternégyessel hozta a kötelezőt a Gyergyói HK

Gergely Imre 2023. szeptember 15., 21:05

Nem borult a papírforma, Chris Bodó mesternégyesével és négy további találattal a GYHK behúzta a Sapientia U23 elleni hokimérkőzést.

Mesternégyessel hozta a kötelezőt a Gyergyói HK
Végig vezetve szerezték meg a maximális pontszámot Fotó: Szász Adorján/GYHK

Ahogy arra számítani lehetett, az első pillanattól kezdve dominálta a péntek esti mérkőzést a házigazda Gyergyószentmiklósi Hoki Klub, és az 5. percre már 3–0 volt az eredmény a román jégkorongbajnoksághoz tartozó összecsapáson a Sapientia U23 ellen.

Vincze Gergő passzából Haaranen szerezte meg a vezetést, aztán Bodó is elkezdte a termelést az új szezonban, majd Tranca is feliratkozott a gólszerzők listájára. A Sapi ezután időt kért és ez hatott, a szünetig már nem esett újabb találat.

A második húsz percben inkább egyéni villanásokat láthatott a közönség a hazaiak részéről, és így is hármat lőttek a piros-fehérek, de az ellenlábas is megszerezte a szépítést, orosz légiósuk révén.

Az utolsó harmad három találatot hozott, 8–2 lett a végeredmény. A két csapat szombaton ismét összecsap.

Román jégkorongbajnokság, alapszakasz:

Gyergyói Hoki Klub–Sapientia U23 8–2 (3–0, 3–1, 2–1).
Gólszerzők: Matias Haaranen (3. perc), Chris Bodó (5., 30., 38., 58.), Daniel Tranca (5.), Vincze Péter (32.), Jason Horváth (48.), illetve Makszim Aseulov (39.), György Szilárd (43.).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.