Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Megvan az időpont, hazai jégen játszik a kupadöntőért a Sportklub

Székely Sport 2022. szeptember 09., 17:23 utolsó módosítás: 2022. szeptember 09., 17:26

Közölték a múlt szezonból elmaradt jégkorong Román Kupa elődöntőjének időpontját, a Csíkszeredai Sportklub és a Galaci CSM párharcát jövő héten szerdán 18 óra 30 perctől rendezik a Vákár Lajos Műjégpályán.

Megvan az időpont, hazai jégen játszik a kupadöntőért a Sportklub
Trófeával kezdhetik a szezont a csíkszeredai jégkorongozók Fotó: Veres Nándor

A 2021–2022-es szezonban a kupasorozat A csoportjából a Bukaresti Steaua jutott be a döntőbe, míg a B csoportban még hátramaradt a Csíkszeredai Sportklub–Galaci CSM elődöntős párharc.

A csíkszeredai klub bejelentése szerint, mivel ezt a mérkőzést a Román Jégkorong Szövetség szervezi, így erre nem érvényesek az eddig megvásárolt bérletek, és ugyanígy a döntőre sem lesznek azok. A szurkolóknak jegyet kell vásárolniuk, ezeknek ára 25 lej a felnőtteknek és 10 lej a gyerekeknek, a pénztár három órával a mérkőzés előtt nyit.

Ugyanakkor közölték, hogy a sok szurkolói kérésnek eleget téve meghosszabbítják jövő hét végéig, szeptember 16-ig a helyek fenntartását a tavalyi bérletesek számára. 

A Román Kupa döntőjének időpontja még nem ismert, mivel a Román Jégkorong Szövetség másnap, jövő héten csütörtökön tartja a tisztújító közgyűlését. A korábbi tájékoztatás szerint a kupadöntőre szeptember 17-én, szombaton kerülne sor.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.