Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Másodjára már biztosra ment az Ágyúsok Karcfalván

Székely Sport 2022. október 26., 21:03

Második mérkőzését is megnyerte a Sapientia U23 vendégeként a Háromszéki Ágyúsok a romániai jégkorong-bajnokságban, szerdán este 4–1-es győzelmet aratott.

Másodjára már biztosra ment az Ágyúsok Karcfalván
Mindegyik harmadot egy góllal nyerte az Ágyúsok Fotó: Veres Nándor

Míg kedden jóval szorosabb csatát hozott a két együttes találkozója, amely az utolsó percekben dőlt el, szerdán már az eredményjelzőn is meglátszott a különbség.

Az Ágyúsok uralták a mérkőzést, és az első két harmad elején szerzett gólokkal – Molnár Zsombor és Sergei Paior voltak eredményesek – magabiztos előnnyel várhatták az utolsó játékrészt.

Fotó: Veres Nándor

Habár többször is emberelőnyben játszhatott a mérkőzés során, a házigazda Sapientia csak a hajrában tudta megszerezni a becsületgólt Barabás Benjámin révén, amire Bíró Mátyás még a vége előtt egy üres kapus góllal válaszolt, az Ágyúsok 4–1-re nyertek Karcfalván.

A háromszékiek negyedik mérkőzésükből harmadik sikerüket érték el, és pontszámban utolérték az élen álló Csíkszeredai Sportklub–Gyergyói HK kettőst.

Romániai jégkorong-bajnokság
Sapientia U23–Háromszéki Ágyúsok 1–4 (0–1, 0–1, 1–2)
gólszerzők Barabás Benjámin (59.), illetve Molnár Zsombor (5., 48.), Sergei Paior (22.), Bíró Mátyás (60.)

A tervek szerint szombaton és vasárnap Karcfalván Sapientia U23–Galaci CSM, Bukarestben pedig Sportul Studențesc–Steaua találkozókat rendeznek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.