Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kiütötte a GYHK a Debrecent

Gergely Imre 2022. augusztus 29., 21:53

Harmadik felkészülési mérkőzésén is magabiztos győzelmet aratott a Gyergyói Hoki Klub. A piros-fehérek ezúttal a DEAC csapatát verték 6–0-ra.

Kiütötte a GYHK a Debrecent
A középső húsz percben lehokizták a házigazdákat a gyergyóiak. Korábbi felvétel Fotó: Fucskó Tamás

A kapuban ezúttal Demeter kapott szerepet, és bemutatkozhatott Györfy és Tódor is, akik az első két találkozón még nem léptek jégre. A túloldalon Hetényi hiányzott a vasak közül.

Az első harmadban egy gól esett, amikor Bodó folytatta a tavalyi szezonban és az idei korábbi két meccsen is megszokott góltermelést.

A DEAC számára ez volt az ötödik edzőmeccs, és az előző négyet meg is nyerték a debreceniek, most is egy szoros, izgalmas játékot lehetett jósolni.

Azonban nem így történt, a középső húsz percben lehokizták a házigazdákat a gyergyóiak, a második szünetben már 0–5 állt az eredményjelzőn.

A záró játékrészben Vincze Péter állította be a 0–6-os végeredményt. Ez a 6 lőtt gól mellett azt is jelenti, hogy Demeter érintetlenül meg tudta őrizni a hálóját.

A Gyergyói Hoki Klub tehát mindhárom magyarországi felkészülési mérkőzését megnyerte (korábban egyformán 5–2-re verte a DVTK csapatát és a szlovákiai elitligás Érsekújvárt).

Szilassy Zoltán legénysége pénteken már hazai közönség előtt bizonyíthat, amikor a Gyilkos-tó Kupa nyitányán a Galaci CSM lesz a vendég Gyergyószentmiklóson.

Jégkorong, felkészülési mérkőzés:

Debreceni EAC–Gyergyói HK 0–6 (0–1, 0–4, 0–1).
Gólszerzők: Bodó Chris, Sárpátki Tamás, Matias Haaranen, Györfy Tihamér, Orbán Brance, Vincze Péter.

 

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.