Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kishokisokat toboroz a Sportklub, gyerekcsapatot indítanának

Dobos László 2023. szeptember 14., 13:54 utolsó módosítás: 2023. szeptember 14., 13:56

Utánpótlás korú jégkorong-csapatokat alakít a Csíkszeredai Sportklub, ennek érdekében toborzót tart, jövő héten három alkalommal is várják a hoki iránt érdeklődő gyerekeket a Vákár Lajos Műjégpályára.

Kishokisokat toboroz a Sportklub, gyerekcsapatot indítanának
Szükség van az utánpótlásra

A Csíkszeredai Sportklub felhívást intézett nagyközönsége és szurkolói felé, amelyben a következők olvashatók: „Kishokisokat keresünk, hogy sikeres felnőtt jégkorongozókká neveljük őket. Kedves szurkolók! Segítsetek nekünk a toborzásban. Vigyék hírül, hogy nyílt napokat szervez a Csíkszeredai Sportklub a jövő hét folyamán három alkalommal is. Szükség van az utánpótlásra, csak így lehet a Csíkszeredai Sportklubnak biztos jövője”.

Fotó: Csíkszeredai Sportklub

Fiúkat és lányokat egyaránt várnak a Vákár Lajos Műjégpályára – szeptember 18-án (hétfőn) és szeptember 20-án (szerdán), mindkét nap 17 órától, illetve szeptember 23-án (szombaton) reggel 9 órától. Bővebb információkat Antal Károly edzőtől lehet kérni a 0745 789 186-os telefonszámon. A szervezők azt szeretnék – és remélik, sikerül is –, hogy a toborzáson a felnőtt csapat játékosai közül többen vegyenek részt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
1 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.