Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jégkorong Román Kupa: van is, meg nincs is

Dobos László 2022. március 08., 14:50

A Háromszéki Ágyúsok a napokban nekivágnak. A mezőny többi része más kiírásokban érdekelt. Tipikus helyzet, amit már a hokiszeretők megszokhattak. Azaz, menet közben alakít ki mindent a szakszövetség.

Jégkorong Román Kupa: van is, meg nincs is
Talán a Sportklub egyik ellenfele a Sapientia lenne Fotó: Veres Nándor

Jégkorong Román Kupa-mérkőzésekre készül a Háromszéki Ágyúsok együttese, a csapat közösségi oldalán ismertette, hogy pénteken, március 11-én este fél 7-kor a Bukaresti Steauát fogadják a kézdivásárhelyi Deme László Műjégpályán.

A háromszékiek közlése szerint a Kézdivásárhelyen zajló A jelű csoportban még a Brassói Corona és a Gyergyói Hoki Klub harcol a döntőbe jutásért.

A forrás szerint a B csoport küzdelmeit a csíkszeredai Vákár Lajos Műjégpályán rendezik, ahol a házigazda Csíkszeredai Sportklub, a Galaci CSM, a Sapientia U23 és Bukaresti Sportul Studențesc lép majd jégre.

A Csíkszeredai Sportklub és a Gyergyói HK jelenleg az Erste Ligában érdekelt, a közös magyar–román bajnokság rájátszására koncentrálnak, a Sapientia U23 csapata pedig ezekben a napokban az Európai Egyetemi Ligában (EUHL) játszik mérkőzéseket külföldön.

Nagy Attila, a Sapientia U23 csapatának vezetője, a Székelyföldi Jégkorong Akadémia ügyvezető igazgatója úgy tudja, hogy bizonyos bajnoki mérkőzések beszámítanak a kupasorozatba.

Bonyolult tehát az ügy...

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.