Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Új vezetőedzője van a Csíkszeredai Sportklubnak

Dobos László 2023. február 08., 10:47 utolsó módosítás: 2023. február 08., 10:48

Szerdától, február 8-ától a kanadai Jeff Paul a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának a vezetőedzője. A hírt közösségi oldalán jelentette be a székelyföldi klub.

Új vezetőedzője van a Csíkszeredai Sportklubnak
A 2021–2022-es szezonban a cseh Rytíři Kladno csapatának vezetőedzője volt Fotó: Rytíři Kladno

A címvédő Csíkszeredai Sportklub a hatodik helyen zárta az alapszakaszt a jégkorong Erste Ligában, és most a február 18-án kezdődő rájátszásra, a negyeddöntőre készül.

A székelyföldi együttes edzéseit a szezon elején Hozó Levente és Tódor Krisztián edzők vezették, majd november végétől január közepéig kanadai Tom Coolen volt a vezetőedző. Ezt követően újra a Hozó–Tódor kettős irányította a kék-fehéreket.

Február 7-én a Sportklub vezetősége még nem tudott semmit az új edző érkezéséről, éjszaka azonban felgyorsultak az események, és szerdán délelőtt bejelentették az új szakembert.

„Kedves szurkolók, támogatók! A rájátszás itt a nyakunkon. Új szakasz, új fejezet kezdődik, a lényeg. Örömmel jelentjük, hogy sikerült egyezségre jutnunk Jeff Paullal, aki a mai naptól a Sportklub új vezetőedzője.

Mi is, ő is tudjuk, mi a feladat, győzelemre kell vezessen bennünket. Hisszük, így lesz. Céljaink nem változtak.

Egyúttal azt is közöljük, hogy Jakov Szeleznyovval, közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Köszönjük amit a klubért tett, és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban” – olvasható a közleményében.

A 44 éves kanadai Jeff Paul játékosként az AHL-ben játszott, majd 2006 és 2009 között a német élvonalban a Füchse Duisburg, illetve az olasz Fassa játékosa volt. Ezt követően előbb Londonban volt edző, majd a Florida Panthers játékosügynöke, a 2021–2022-es szezonban pedig a cseh Rytíři Kladno csapatának vezetőedzői tisztségét töltötte be.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.