Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Szilassy Zoltán: „Jövőre erősebben jövünk vissza!”

Gergely Imre 2024. április 01., 11:21 utolsó módosítás: 2024. április 01., 12:42

Miután vasárnap este a Brassói Corona behúzta a negyedik győzelmet a jégkorong Erste Liga elődöntőjében, biztossá vált, hogy a Gyergyói HK nem védheti meg a bajnoki címét. Szilassy Zoltán ígéri, jövőre erősebben jönnek vissza a piros-fehérek.

Szilassy Zoltán: „Jövőre erősebben jövünk vissza!”
A Corona legyűrte a címvédőt Fotó: Szász Adorján/GYHK

A Gyergyói HK a hatodik meccs középső harmadában tetemes hátrányba került, innen pedig nem tudott talpra állni, a Brassói Corona eldöntötte az elődöntős párharcot.

„Többségében kontrolláltuk a játékot, nem is játszottunk rosszul, viszont óriási szarvashibákat vétettünk a bekapott góloknál. A modern hokiban a kevesebb hiba nyeri a meccseket, és mi többet hibáztunk. Ebben idén nem voltunk olyan jók, mint tavaly, amikor sokkal több lőtt góllal tudtuk kompenzálni az ellenfél lefordulásait.

A szériát nézve mi sokkal hullámzóbbak voltunk, gratulálunk a Brassónak, fáj természetesen az eredmény, de el kell fogadjuk. Ebből tanulni kell, és erősebben jövünk majd vissza jövőre”

– nyilatkozta Szilassy Zoltán, a Gyergyói Hoki klub vezetőedzője a meccs után.

Strenk Hunor, a Corona másodedzője nyilván boldogabban összegzett. „Ismét egy nagyon szoros szériát játszottunk a Gyergyó ellen, azokon a mérkőzéseken, amikor nyerni tudtunk, akkor a játék képe alapján is megérdemeltük ezeket a győzelmeket. A mai mérkőzés kulcsa szerintem az volt,

hogy a fontos pillanatokban, amikor lehetőségünk adódott, élni is tudtunk a helyzeteinkkel.

Jól menedzseltük az időt és a korongot is amikor a közelebb jött a Gyergyó, majd Blackwater gólja végleg el tudta dönteni a találkozót”.

A Ferencváros–Brassói Corona Erste Liga-döntő pénteken kezdődik a ferencvárosiak otthonában, a Tüskecsarnokban, a párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.