Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

GYHK–Corona: óriási csata várható Brassóban

Gergely Imre 2024. március 28., 11:08 utolsó módosítás: 2024. március 28., 12:19

Döntetlenre, 2:2-re áll a Gyergyói Hoki Klub–Brassói Corona csata a jégkorong Erste Liga elődöntőjében. A negyedik összecsapáson, szerdán a GYHK volt a jobb – ezt mindkét edző elmondta, majd rámutattak, hogy óriási csata lesz az 5. meccs.

GYHK–Corona: óriási csata várható Brassóban
Pénteken Brassóban folytatódik a GYHK–Corona csata Fotó: Brassói Corona/Cătălina Zorojanu

Szilassy Zoltán, a Gyergyói Hoki Klub vezetőedzője arra hívta fel a figyelmet, hogy a szerda esti meccsen kissé variáltak a támadásukon és ez sikeresnek bizonyult. „Ma sokkal jobbak voltunk a kapuralövések tekintetében.

Nagyon örülünk, hogy a srácok alkalmazták a megbeszélteket, ezért pedig nagyon büszke vagyok rájuk, óriási dicséret.

Kedden az ellenfél jobb volt, ezt el kell fogadni, viszont a szerdai meccsen mi tettük jobban a dolgunkat. Nagyon gyorsan tanulunk, ami szuper. Ezt az eufóriát viszont nagyon gyorsan el kell felejteni, mert pénteken egy óriási csata lesz Brassóban” – szögezte le Szilassy.

Strenk Hunor, a Corona másodedzője így látta az elődöntő negyedik mérkőzését: „A mai nap nem úgy alakult, ahogy elterveztük, nyilván a Gyergyó úgy jött bele a meccsbe, hogy minden áron ki akarja egyenlíteni a párharcot, ami jól látható volt az első harmad során.

Sok energiát emésztett fel, hogy sokat kellett védekeznünk, a Gyergyó pedig egy olyan csapat, amely nagyon jól tud építeni a momentumokra.

Ma este jobbak voltak nálunk, 2:2 az állás, a két csapat nagyon közel van egymáshoz, úgyhogy nagy meccs lesz pénteken”.

A négy nyert párharcig tartó sorozatban összesítésben 2:2-re áll a Gyergyói Hoki Klub és a Brassói Corona. A következő mérkőzést nagypénteken 18.30-tól Brassóban rendezik, a hatodik összecsapást pedig húsvétvasárnap 18.30-tól Gyergyószentmiklóson.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.