Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A regenerálódás lesz a legfontosabb a negyedik Sportklub–Fradi csata után

Dobos László 2024. március 28., 10:54 utolsó módosítás: 2024. március 28., 12:15

A végig vezető Ferencváros másodszor is egyenlített a Csíkszeredai Sportklub elleni párharcban a jégkorong Erste Liga elődöntőjében, a párharc nagypénteken este folytatódik a Tüskecsarnokban. A szerda esti csata után összegeztek a vezetőedzők.

A regenerálódás lesz a legfontosabb a negyedik Sportklub–Fradi csata után
Nagyot küzdött az FTC, visszaszerezte a pályaelőnyét Fotó: Borbély Fanni

A szerda esti meccsen, amelyen az FTC jó védekezéssel 4–1-re nyert, a hazaiaknál hiányzott Gecse Hugó hátvéd, aki az egy nappal korábbi mérkőzés (a Sportklub simán nyert 4–0-ra) második játékrészében sérülést szenvedett, és nem tudta folytatni a játékot.

Václav Novák, a Csíkszeredai Sportklub vezetőedzője kiemelte, habár sok lehetősége volt rá, csapata nem tudott elegendő gólt szerezni. „Most már azonban a pénteken játszandó mérkőzésre kell koncentrálnunk. Megyünk és dolgozunk tovább.

Itt a rájátszásban nincs más lehetőségünk, regenerálódniuk kell a fiúknak, valamint tovább koncentrálni”

– mondta el Novák.

A Ferencváros vezetőedzője, Fodor Szabolcs azt emelte ki, hogy csapata sokkal jobban játszott szerdán, mint egy nappal korábban. „Tartottuk magunkat ahhoz a taktikához, amit szerettünk volna játszani. Kedden finoman szólva sem volt így. Csapatként funkcionáltunk, mindenki küzdött egymásért, és

egy nagyon fontos győzelmet arattunk, visszaszereztük a pályaelőnyünket. Ezért utaztunk ide, és ez megvan.

Most pihennünk, regenerálódnunk kell. A legfontosabb, hogy pénteken megint csak egy ilyen meccset szeretnénk játszani, melyen így küzdünk egymásért, és ilyen komoly erőfeszítéseket teszünk a győzelemért” – nyilatkozta Fodor Szabolcs.

A négy nyert párharcig tartó sorozatban összesítésben 2:2-re áll a Ferencváros és a Csíkszeredai Sportklub. A következő mérkőzést nagypénteken 19.30-tól a budapesti Tüskecsarnokban rendezik, a hatodik összecsapást pedig húsvétvasárnap 18.30-tól a Vákár Lajos Műjégpályán.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.