Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A jó játék nem sokat ér, ha eladott korongokból büntet az ellenfél – értékelő

Gergely Imre 2023. március 26., 13:13

A Gyergyói HK tudta dominálni a meccset, de az első harmadban három eladott korongból három gólt szerzett a Ferencváros, ez megpecsételte a szombati mérkőzés sorsát. A jégkorong Erste Liga fináléjában jobban kell figyelni – szögezte le a GYHK edzője.

A jó játék nem sokat ér, ha eladott korongokból büntet az ellenfél – értékelő
Folytatás hétfőn 18.15-től Gyergyószentmiklóson Fotó: fradi.hu

„Az első harmadban három eladott korongunk volt úgy, hogy domináltuk a meccset, két blokk, illetve előnyben elkarburáltuk a korongot a falnál. Ebből elugrottak, hármat belőttek, utána kapaszkodtunk, de nem volt idő visszajönni. Bosszantó, mert azt gondolom, hogy jól játszottunk. Megfelelően játszottunk a három eladott korongot leszámítva.

Erre egy playoffban, főleg egy fináléban jobban kell figyelni, az egyéni felelősségre a koronggal és a megfelelő döntésekre, és ahhoz túl jó az ellenfél, hogy mindig adjunk két–három gól előnyt.

Tegnap visszajöttünk kettőről, ma háromról nem.” – összegezte a lényeget Szilassy Zoltán, a piros-fehérek edzője.

Fodor Szabolcs, az FTC-Telekom edzője pedig így látta a szombat esti mérkőzést: „A mérkőzés elején mind a két csapatban volt egy kis drukk, és szerencsére ebből mi jöttünk ki jobban.

Be tudtuk lőni a helyzeteinket és kidolgoztunk egy háromgólos előnyt.

Utána viszont elképesztő melót rakott bele minden egyes srác, hogy ezt az előnyt megőrizzük. Lehetett látni, hogy amit szoktam mondani, megcsináltuk azt, amiben jók vagyunk, csúsztunk-másztunk és minden egyes cserébe 100 százalékot adtunk, Fradi-szívvel küzdöttünk a közönséggel együtt. Ez elég volt, ahhoz, hogy megtartsuk az előnyünket és a győzelemhez.”

Folytatás hétfőn 18.15-től Gyergyószentmiklóson.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.