Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Keresi formáját a Sportklub, nagyot küzdött az Ágyúsokkal

Dobos László 2023. szeptember 06., 22:11 utolsó módosítás: 2023. szeptember 06., 22:27

Hasznos jégkorongmérkőzést játszott szerdán este Csíkszeredában a helyi Sportklub és a Háromszéki Ágyúsok csapata. A felkészülési célokat szolgáló összecsapást a házigazdák nyerték egy góllal.

Keresi formáját a Sportklub, nagyot küzdött az Ágyúsokkal
Az Ágyúsok csapata a meccs elején két góllal vezetett, majd nagyot küzdve fordított a Sportklub Fotó: Halmágyi Zsolt

Az új hokiidény első csíki hokimeccsét szerdán este rendezték Csíkszeredában. A Vákár Lajos Műjégpályán lejátszott találkozóra ingyenes volt a belépő,

és ki is használta ezt a hokit szerető közönség, közel ezer néző foglalt helyet a lelátókon.

Érződött, hogy a vendég háromszéki gárda sokkal korábban kezdte el a jeges felkészülést, az Ágyúsok a mérkőzés elején 2–0-ra vezettek, a Sportklub azonban hatalmasat küzdött, és megfordította a mérkőzést.

Fotó: Halmágyi Zsolt

Várták a nézők, hogy jégen legyenek, de még nem mutatkozott be a házigazdáknál a két legújabb szerzemény, az amerikai Joe Masonius és a kanadai Troy Rutkowski hátvédek.

Jégre lépett viszont az orosz Georgi Agafanov, aki gólt is szerzett. Az ő leigazolásáról még nem adott ki közleményt a Sportklub.

Hiányos felállításban szerepeltek a háromszékiek is, náluk – kisebb sérülés miatt – nem öltözött be Molnár Zsombor, Molnár Zoltán, Gecse Olivér, Márton Koppány, Ferencz Szilárd, László Arnold és Róth Zoltán.

Fotó: Facebook/Háromszéki Ágyúsok

Felkészülési mérkőzés:
Csíkszeredai Sportklub–Háromszéki Ágyúsok 4–3 (1–2, 1–0, 2–1).
Gólszerzők: Fabrizio Ricci (18. perc), Rokaly Szilárd (37. és 48.), Georgi Agafonov (48.), illetve Részegh Zsolt (5., 52.), Antal László (9.).
Csíkszeredai Sportklub: Adorján Attila, Ambrus Levente (kapusok) – Fabrizio Ricci, Salló Alpár, Aidan Brawn, Cody Milan, Jevgenyij Szkacskov; Láday Tamás, Ferencz-Csibi Róbert, Brandon McNally, Péter Balázs, Pontus Netterberg; Gecse Hugó, Georgi Agafanov, Rokaly Szilárd, Részegh Tamás, BeczeTihamér; Eduard Cășăneanu, Rokaly Norbert, Reisz Áron, Fodor Csanád. Vezetőedző: Bradley Gratton, másodedző: Hozó Levente.
Háromszéki Ágyúsok: Béres Szilárd, Kopacz Bálint (kapusok) – Bíró Ottó, Szabó Ákos, Ilyés Tamás, Antal László, Részegh Zsolt, Horváth Pál, Antal Előd, Györfy Szilárd, Péter Andor, Szőcs Zalán, Márk Róbert, László Hunor. Edzők: Kertész Zoltán, Todor Krisztián és Bács Lóránt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.