Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Csiszer Ádám remekel az Universiadén

Gergely Imre 2023. január 18., 10:58

Amerikában, Lake Placidban zajlanak a Téli Egyetemi Világjátékok, ahol Magyarország csapata is jelen van. Itt olyan sportolók szerepelhetnek, akik főiskolások, egyetemisták. Köztük van a Gyergyói Hoki Klub két játékosa, Csiszer Ádám és Vincze Gergő is.

Csiszer Ádám remekel az Universiadén
A magyar csapat két vereség után legyőzte Dél-Koreát és Nagy-Britanniát Fotó: Magyar Jégkorongszövetség

Magyarország válogatottja első két mérkőzését elveszítette Szlovákia és Kazahsztán ellen 4–0-ra és 9–1-re, de aztán beindult a szekér. Dél-Koreát 7–4-re, Nagy-Britannia együttesét 8–3-ra verték a Vas Márton által irányított magyar fiatalok.

A Nagy-Britannia elleni mérkőzésen Csiszer Ádám parádés teljesítményt mutatott: mesterhármasa mellé még két gólpasszt is kiosztott.

„Nagyon jól érzem magam itt Amerikában.

Nagyon megtisztelő és jó érzés egy ilyen rangos eseményen játszani és viselni a magyar címeres mezt, egy nagyon nagy kaland.

Egyben egy jó lehetőség megmutatni magunkat, és nemzetközi tapasztalatokat szerezni. Két nap múlva játszunk az USA csapatával, amit mindenki nagyon vár, hisz nem mindig adódik ilyen lehetőség. Természetesen mindent meg fogunk tenni azért, hogy megnyerjük a meccset” – mondta Csiszer Ádám.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.