Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Cseh hátvédjével állapodott meg a Csíkszeredai Sportklub

Dobos László 2022. július 14., 11:08 utolsó módosítás: 2022. július 14., 11:12

A következő szezonban is a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának játékosa lesz Karel Kubát. A csíki klub bejelentette, hogy szerződést hosszabbított a cseh idegenlégióssal.

Cseh hátvédjével állapodott meg a Csíkszeredai Sportklub
Stabil játékos a kapu előtt Fotó: Veres Nándor

A 34 éves cseh jégkorongozó tavaly érkezett Székelyföldre, azt megelőzően csak hazája, illetve a szlovák bajnokságában játszott. Tagja volt a cseh U17-es, U18-as, U20-as és a felnőtt válogatottnak is.

„Cseh légiósunk mind az alapszakaszban, mind a rájátszásban olyan teljesítményt nyújtott, hogy nem volt kérdés, itt a helye közöttünk a következő szezonban is. Komplett hátvéd, mind hátul, mind elől, előnyben és hátrányban is kiemelkedőt nyújtott, most sem kell más tőle, tegye hozzá a csapat játékához azt amire képes, és nem lehet baj. Ismeri céljainkat, tudja, hogy mindent meg akarunk nyerni” – olvasható a Sportklub közleményében.

A Sportklub korábban Gecse Hugó, Eduard Căsăneanu és Adorján Attila (kapus) szerződésének hosszabbítását jelentette be, valamint a következő szezontól a gyergyói Ferencz-Csibi Róbert is a székelyföldi kék-fehérek játékosa lesz. A kispadról továbbra is Rico Rossi vezetőedző irányít.

A csíki bajnokcsapat tavalyi keretéből Papp Szabolcs és Gyenisz Kuljas hátvéd, illetve Andrej Taratuhin csatár visszavonult.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.