Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Folytatja a munkát, Rossi marad a Sportklub vezetőedzője

Székely Sport 2022. július 13., 17:24 utolsó módosítás: 2022. július 13., 17:29

A Csíkszeredai Sportklub szerdán délután közösségi oldalán bejelentette, hogy sikerült egyezségre jutni Rico Rossival, aki a következő szezonban is a csapat vezetőedzője lesz.

Folytatja a munkát, Rossi marad a Sportklub vezetőedzője
Tavaly novemberben vette át a székelyföldi jégkorongegyüttes irányítását Fotó: Beliczay László

A kanadai-olasz kettős állampolgárságú, 57 éves szakember tavaly novemberben vette át a székelyföldi jégkorongegyüttes irányítását, amellyel sikerült megnyernie az Erste Ligát és a romániai bajnokságot is.

„A tavalyi szezonban elvégzett munkájánál nem kell jobb ajánlólevél, ahol indultunk nyertünk. A közös munka eredményeként mindig megtaláltuk a győzelemhez vezető utat. A célok ismertek. Idén is ugyanez a feladat, Hozó Leventével párban sikerre kell vezessék csapatunkat” – olvasható a csíkszeredai klub közleményében.

A Sportklub kerete június elejétől készül az új szezonra, az egyéni és csoportos edzések után augusztus 8-án Csíkkarcfalván, a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál elkezdik a jeges edzéseket. Az első nyári felkészülési mérkőzést augusztus 19-re tervezték, amikor Kézdivásárhelyen a Háromszéki Ágyúsok ellen fognak jégre lépni.

A klub korábbi közlése szerint az előző szezonbeli keretből Adorján Attila kapus, továbbá Eduard Căsăneanu és Gecse Hugó szerződést hosszabbított, az eddigi egyetlen új igazolás pedig a gyergyószentmiklósi Ferencz-Csibi Róbert.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.