Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Bérletárárakat hirdetett a Csíkszeredai Sportklub

Dobos László 2022. augusztus 19., 12:40

A Csíkszeredai Sportklub hétfőn, augusztus 22-én kezdi el a 2022–2023-as idényre szóló bérletek árusítását. A jégkorong Erste Liga szeptember közepén kezdődik, és szintén szeptemberben tervezik az elmúlt idényben elkezdett Román Kupa befejezését.

Bérletárárakat hirdetett a Csíkszeredai Sportklub
Galérianézet
Közeledik a hokis szezon kezdete. Hasznos időben bérletet váltani Fotó: Pinti Attila

Az Erste Liga és román bajnokság alapszakaszbeli mérkőzéseire egy belépő 25 lejbe kerül, a 14 éven aluliaknak pedig 10 lejes belépőt kell váltaniuk – közölte a csíki klub.

Anyagilag sokkal előnyösebb, és a mérkőzésekre való bejutás szempontjából kényelmesebb a bérletvásárlás. A bérlet igényléséhez és kiváltásához szükséges a személyi igazolvány és – azoknak, akiknek volt – a tavalyi bérlet felmutatása. A Sportklub által kiadott bérletek csak a Vákár Lajos Műjégpályán és csak a csíki hokiklub által szervezett Erste Liga- és romániai bajnoki mérkőzésekre érvényesek.

Bérletárak

Teljes díjszabású bérlet (A, B, C, D, E és G szektorok): régi bérleteseknek: 500 lej; új bérleteseknek: 600 lej.
Kedvezményes díjszabású bérlet nőknek és nyugdíjasoknak (A, B, C, D, E és G szektorok): régi bérleteseknek: 400 lej; új bérleteseknek: 500 lej.
Gyerek-bérlet (14 éves korig): 250 lej.
VIP bérlet (F szektor): 3000 lej.

A bérletek hétfőtől csütörtökig naponta 10-15, a pénteki napokon pedig 10-13 óra között válthatók ki a Sportklub székhelyén, a Vákár Lajos Műjégpályánál.

Fotó: Pinti Attila

Fotó: Pinti Attila

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.