Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A Fradival játszanak a gyergyói rókalányok

Gergely Imre 2022. november 17., 10:55

A magyarországi U25-ös női jégkorongbajnokság tavalyi ezüstérmese és bronzérmese csap össze szombaton és vasárnap Gyergyószentmiklóson. A Fox Hockey az FTC-Telekom csapatát fogadja.

A Fradival játszanak a gyergyói rókalányok
Ismét szoros küzdelmek várhatóak a két fél meccsein Fotó: fradi.hu

Az idei szezonban is a cél a legjobb négy közé jutás a magyarországi színtéren, és mivel idén a tavalyinál is kiegyensúlyozottabb az U25A bajnokság, minden megszerezhető pontnak nagy súlya van. Ezért is nagyon szeretnék a győzelmet a rókalányok – ismertette sajtótájékoztatóján Laczkó Levente a Fox Hockey menedzsere.

A Fradival az elmúlt évben is nagy csatákat vívtak az alapszakaszban és az öt mérkőzésig kihúzódó és végül a zöld-fehérek továbbjutásával zárult elődöntőben is, amikor minden meccskimenetele nyitott volt az utolsó másodpercig.

Most is hasonlóan izgalmas küzdelemre lehet számítani, érdemes lesz kilátogatni a gyergyószentmiklósi csarnokba a szombaton 18.15-kor illetve vasárnap 11.55-kor kezdődő meccsekre.

A sajtótájékoztatón elhangzott még, hogy a Fox Hockey együttesét Hargita Megye Tanácsa több pályázata révén felszerelésvásásban, jégdíjak fizetésében, és a bajnokságban való részvételben is támogatta.

A Fox Hockey most a magyarországi bajnokságra koncentrál, de a romániai színtéren is szeretné újra megvédeni a bajnoki címét, de a Román Jégkorong Szövetség még semmit nem tett közzé a romániai női bajnokságot illetően. Csak hallomásból tudják, hogy idén a korábbiaknál több, 4, vagy 5 csapat szeretne ebben részt venni.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.