Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nagyon elverték az ifi futsalosokat Szerbiában

Székely Sport 2022. február 08., 22:00

A román U19-es teremlabdarúgó-válogatott Szerbiában vesz részt egy felkészülési tornán, az első meccsen, kedden este 7–0-ra kapott ki Bosznia-Hercegovinától.

Nagyon elverték az ifi futsalosokat Szerbiában
A fiúknak semmi sem jött össze a bosnyákok elleni első meccsen Fotó: Facebook/Futsal Romania

A teremlabdarúgók az U19-es Európa-bajnokság selejtezőjére hangolnak, az ifik házigazdái lesznek az 5-ös csoportnak, március 15–20. között Oroszország, Szlovákia és Grúzia lesznek az ellenfeleik. Addig is a Robert Lupu által felkészített csapat Szerbiában szerepel a Futsal Love elnevezésű tornán.

Nem tarthatott a csapattal a szövetségi kapitány és David Marius George sem, mivel mindkettőjüknek pozitív lett a koronavírustesztje. Így a felnőtt csapat vezetőedzője, az ifik korábbi szövetségi kapitánya, Kacsó Endre kísérte el az U19-es válogatottat Szerbiába.

A torna első meccsén semmi sem jött össze a több székely teremlabdarúgót foglalkoztató válogatottnak, a bosnyákok a szünetben 3–0-ra vezettek, amire további négy gólt pakoltak rá a második játékrészben, 7–0-ra nyerték a találkozót.

Még két mecscet játszik a román válogatott, Fehéroroszországgal szerdán 17.30-kor, míg a házigazda Szerbiával pénteken 16 órakor találkozik.

Az U19-es válogatott kerete
Kapusok: Robert Căruntu (Bellsport L’Hospitalet), Alin Cârdei (Galaci United), Andrei Crudu (Futsal Ceahlăul Piatra Neamț).
Mezőnyjátékosok: Jurj Narcis (Simándi Solymok), Andrei Buhăceanu (Temesvári CFR ), Barbocz Norbert (Kézdivásárhelyi SE), Boga Richárd (FK Székelyudvarhely), Darius Roca (Futsal Ceahlăul Piatra Neamț), Vasile Pruteanu (Futsal Ceahlăul Piatra Neamț), Csog János (FK Székelyudvarhely), Alexandru Trifa (Temesvári CFR), Vlad Ilie (Zaragoza Unión), Nagy Tamás (Marosvásárhelyi VSK), Mădălin Trion (Temesvári CFR).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.