Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Másodszorra is legyőzte az albánokat a székelyekkel felálló román futsalválogatott

Zátyi Tibor 2024. április 14., 19:48

Két nap alatt kétszer játszott felkészülési mérkőzést Románia és Albánia teremlabdarúgó-válogatottja Chiajnán, a meccseket a három székelyföldi játékossal a kezdőben felálló házigazda nyerte.

Másodszorra is legyőzte az albánokat a székelyekkel felálló román futsalválogatott
Fotó: frf.ro

A román válogatott ismét ugyanúgy kezdte a mérkőzést, mint egy nappal korábban, az FK Székelyudvarhelytől a keretbe behívott mindhárom játékossal a kezdőben. Aránylag hamar, már a 3. percben megszerezte a vezetést Románia, Crăciun bevetődő mozdulattal talált a hálóba. Sokáig azonban nem vezetett a válogatott, hiszen Selmanaj elég hamar válaszolt, kihasznált egy védelmi hibát és egyenlőre mentette az állást.l A folytatásban kiegyenlített csata zajlott a pályán, egyik kapu sem forgott igazán nagy veszélyben.

A szünetet követően is kiegyenlített volt a meccs, kevés helyzettel, ezekből egyet azért kihasználtak a hazaiak, Nastai egy lapos lövéssel megszerezte ismét a vezetést. Ezúttal sem volt sokáig előnyben a házigazda, Selmanaj egyenlített ismét. Volt ereje felpörögni a házigazdának, és a játékrész közepén Nastai pofozott a hálóba egy kipattanót. Az meccs utolsó negyedére az albánok kapusa is feljött a középpályára, de ezt az előnyt nem tudták maguk hasznára fordítani, így Románia másodszorra is legyőzte Albániát.

Teremlabdarúgás, barátságos mérkőzés:

Románia–Albánia 3–2 (1–1),
gólszerzők Crăciun (3.), Nastai (23., 31.) illetve Selmanaj (8., 29.).

A romániai teremlabdarúgó-válogatott kerete

Kapusok: Roberto Voin (Dévai CSM), Theodor Lungu (Temesvári CFR).
Mezőnyjátékosok: Raul Pogăcean (Marosvásárhelyi VSK), Mihnea Toader, Valentin Ilaș (mindketten Temesvári CFR), Veress László (Sepsi-SIC), Hadnagy István, Iszlai Richárd, Miklós Tamás (mindhárman FK Székelyudvarhely), Andre Sasse (FC Chrudim), Vlăduț Dudău, Daniel Araujo, Andrei Crăciun (mindhárman Galaci United), Darius Nastai (Dévai CSM).
Szakmai stáb: Kacsó Endre szövetségi kapitány, Mánya Szabolcs pályaedző.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.