Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kanyó Szilárd: egységes a csapat, sokat dolgozunk a döntőért

Zátyi Tibor 2022. október 26., 15:49

A teremlabdarúgó 1. Liga ötödik fordulójának keddi zárómérkőzésén a Futsal Klub Székelyudvarhely hátrányból felállva megérdemelten nyert a Temesvári CFR otthonában. A meccs hőse a duplázó Kanyó Szilárd lett.

Kanyó Szilárd: egységes a csapat, sokat dolgozunk a döntőért
Jó formában van a 27 éves teremlabdarúgó. Galac után Temesvár ellen is duplázott Fotó: Erdély Bálint Előd

Kanyó Szilárd nem csupán a temesvári találkozón húzta csapata szekerét. Mostani duplája mellett a másik két nagy rivális, a Dévai Autobergamo és a Galaci United hálóját is megzörgette, már öt gólnál jár ebben a szezonban.

Megkeresésünkre elmondta, jókor jöttek a CFR elleni találatai: „Valahogy úgy vagyunk vele, hogy idegenben rendre görcsösebben játszunk, nem úgy, mint hazai környezetben. Most is ez volt, nem véletlen, hogy az első félidő után 0–0 volt. Aztán hátrányba kerültünk, de pillanatok alatt megfordítottuk az állást. Végig ott volt, hogy lezárjuk a meccset, nem tettük meg. Hogy aztán a végjátékban akár pontokat is hullajthattunk volna. Örülünk a győzelemnek.”

Hozzátette, a csapat, a társaság idén is egységes, sokra vihetik. „Az évad kezdetén mindenki azt mondta, könnyen meglehet a döntőbe jutás.

Lement pár meccs, érzékelhető, hogy még nehezebb lesz odakerülni. Sokat dolgozunk, akár egyénileg is pluszban, hogy meglegyen a finálé. Most jó formában vagyok, úgy érzem, hogy a munkának meglesz a gyümölcse”

– fejtette ki a 27 éves, háromszéki származású teremlabdarúgó.

A temesvári győzelmének köszönhetően a Futsal Klub fellépett a dobogóra, és a következő fordulóban, hétfőn 18 órakor az újonc Dévai West együttesét fogadja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.