Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Átcsalogatta a bajnokcsapat edzőjét és kapusát az FK Székelyudvarhely

Józsa Csongor 2024. június 27., 15:53

Kettőt egy csapásra – a Galaci United trénerének, illetve hálóőrének jövetelét jelentette be a székelyföldi teremlabdarúgó együttes.

Átcsalogatta a bajnokcsapat edzőjét és kapusát az FK Székelyudvarhely
A román válogatott elsőszámú hálóőre ölti magára az FK Székelyudvarhely mezét Fotó: Erdély Bálint Előd

A Futsal Klub Székelyudvarhely eddig az elmúlt idény keretével kapcsolatos változásokról számolt be hivatalos közösségi oldalán. Pontosabban, hogy marad a következő idényben is a csapatkapitány, Tankó Levente, a válogatott teremlabdarúgók Miklós Tamás és Bálint Andor.

Eddig Farkas Róbert, Küsmödi Tamás, Kanyó Szilárd és Balázsi Attila távozását jelentették be.

Elérkezett az idő, hogy az érkezőkről is beszámoljanak. Kiderült, új edző aláírását szerezték meg, illetve a bajnokság egyik legjobb kapusa is Székelyudvarhelyen folytatja. Mindketten a címvédőtől, a Galaci Unitedtől teszik át a székelyhelyüket a székelyföldi városba.

Florin Ignat és Jakab Zoltán Fotó: Facebook/Futsal Klub Székelyudvarhely

Florin Ignat országos szinten mindent megnyert a Galaci Uniteddel, a Duna parti város gárdájának kispadját cseréli fel az FK Székelyudvarhelyével.

Nem érkezik egyedül, a tavalyi negyedik helyen végző klub közzétette, nem csak a trénert, hanem a román válogatott kapusát, Petrișor Tonițăt meggyőzte, a soron következő idényt kezdje a Hargita megyei város keretében.

Petrișor Toniță és Jakab Zoltán Fotó: Facebook/Futsal Klub Székelyudvarhely

A volt edző, Jakab Zoltán sem marad munka nélkül a csapatnál – amúgy is egyben a klubelnök is volt – sportigazgatói szerepkört tölt be az új idénytől.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.