Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A címvédő ellen kezdik az Eb-t az ifjúsági teremfocisok

Székely Sport 2022. július 25., 11:33 utolsó módosítás: 2022. július 25., 11:35

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette a szeptember 3. és 10. között a spanyolországi Jaénben zajló U19-es korosztályú teremlabdarúgó Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek menetrendjét és időpontját.

A címvédő ellen kezdik az Eb-t az ifjúsági teremfocisok
Megismerte menetrendjét a számos székelyföldi játékost felsorakoztató romániai válogatott Fotó: Haáz Vince

A romániai válogatott szeptember 4-én, vasárnap 22 órától mutatkozik be a kontinenstornán, amikor az A csoportban a címvédő és házigazda Spanyolország ellen játszik. A második mérkőzésen, hétfőn 17 órától Ukrajnával találkoznak, az utolsó fordulóban szerdán 14.30-tól pedig az Eb-ezüstérmes Horvátországgal küzdenek meg.
A B csoportban Lengyelország, Franciaország, Olaszország és Portugália található.
A csoportok első két helyezettje jut tovább az elődöntőkbe, amelyeket szeptember 8-án játszanak, a döntőt pedig két nappal később rendezik.

A Robert Lupu szövetségi kapitány által vezetett romániai gárda ezen a héten Temesváron edzőtáborozik. A keretben a tizennégy behívott játékosból nyolcat székelyföldi klubok adnak. A Futsal Klub Székelyudvarhelyt öt teremlabdarúgó, Péter Miklós, Hegyi Attila, Kerestély József, Csog Csongor és Miklós Árpád képviseli, a Marosvásárhelyi VSK-tól Nagy Tamás, míg a Kézdivásárhelyi SE-től Mojzi Botond és Barbócz Norbert tagja a csapatnak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.