Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Újra aranyérmes lett az Elektromaros

Horváth Bálint Ottó 2024. április 23., 13:25

Idén is a marosvásárhelyi női tekecsapat bizonyult a legjobbnak a felnőtt országos bajnokságban, miután megszerezte az első helyet a Jászvásáron megrendezett döntő tornán.

Újra aranyérmes lett az Elektromaros
Az aranyérmes marosvásárhelyi csapat játékosai és edzői Fotó: Marosvásárhelyi Elektromaros Romgaz

A kétnapos múlt hétvégi megmérettetésen három együttes volt versenyben a bajnoki címért, az Elektromaros Romgaz mellett a Bukaresti Rapid és a Petrolul Ploiești küzdött a végső győzelemért.

Az első versenynap után a marosvásárhelyi csapat mindkét riválisát maga mögé utasította, mögötte a fővárosiak végeztek a második helyen, így velük játszották a döntőt.

A vasárnapi aranycsatában Orosz István és Seres József edzők tanítványai esélyt sem adtak a Rapidnak, amelyet 7–1-re (3304–3034 ledöntött fa) fölényesen győztek le, ezzel elhódították a trófeát. A döntőben Seres Bernadett volt a legeredményes 575 ledöntött fával, mellette Sáfrány Anita 571, Méhész Anita 568, Roxana Bordianu 539, Fekete Réka 529, Maria Ciobanu 522 ponttal járult hozzá a sikerhez.

Az újabb megszerzett bajnoki címnek köszönhetően az Elektromaros bebiztosította részvételét a következő szezonban a világkupán, amelyet október 15. és 19. között Zalaegerszegen rendeznek.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.