Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Libánfalván bokszoltak a csíki ökölvívók

Dobos László 2024. június 03., 10:26 utolsó módosítás: 2024. június 03., 10:27

Az ökölvívás népszerűsítése céljából évente több gálát rendez Maros megyében a Marosvásárhelyi Ring Box SK. Hétvégén a Görgény-völgyi településen, Libánfalván (Ibănești) zajlott bokverseny.

Libánfalván bokszoltak a csíki ökölvívók
A csíkszeredai ökölvívók és edzőik a Maros megyei versenyen Fotó: Tódor Loránd

Csíkszeredát a Bene Regaz SK és a VSK Csíkszereda hat sportolója képviselete, Tódor Loránd és Balog Attila edzők vezetésével. Ők öt arany- és egy ezüstérmet szereztek.

A szorítóba lépett csíki ökölvívók névsora: Tanco Ștefan, Gábor Kristóf, Tanco Andrei, Boboc Teodor, Tankó Máté és Horváth Szilárd.

„Remek volt a szervezés, és ismételten jól szerepeltek a csíki ökölvívók. Ezek a mérkőzések jól jöttek a június végén szervezendő Csíki Kupára való felkészüléshez” – mondta el Tódor Loránd a Székely Sportnak.

A libánfalvi Platoul Fâncelen lebonyolított ökölvívó gálán a szervező marosvásárhelyi és a csíki klubok sportolói mellett szorítóba léptek a Besztercei CSM, a Kolzosvári CSM, a Dánosi Stejarul, a Zsuki Speranța, a Vajdahunyadi Corvinul, a Vajdahunyadi ISK, a Szászrégeni Bad Boy, a Szászvárosi CSM Dacia és a Gyalui BC bokszolói.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.