Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kellemes meglepetés tippversenyünk díjazása során

Székely Sport 2023. január 11., 16:29

Kiértékeltük a 2022-es labdarúgó-világbajnokság alkalmával indított tippversenyünket, átadtuk a díjakat nyerteseinknek. Közel háromezren vettek részt játékunkban, az első tíz helyezett között Erdély szinte minden szeglete képviselve van.

Kellemes meglepetés tippversenyünk díjazása során
Galérianézet
Szász Lajos, tippversenyünk győztese Fotó: Szatmári Bence

A tippversenyünkben az élen sokáig nem volt változás, aztán az utolsó meccsek eredményei rendesen megkavarták az élmezőnyt, végső győztesünk, Szász Lajos nyolc pontot ledolgozva végzett az élen.

A székelyudvarhelyi játékosunk 206 ponttal lett első, elmondása szerint nem kutakodott az interneten, megérzésből tippelt – akárcsak a többi megkérdezett játékosunk, ez pedig egy 4500 lej értékű Flanco vásárlási utalványt ért neki, amit az ünnepek előtt át is vett tőlünk.

Második helyezettünk, Molnár Attila Maros megyéből játszott velünk. Az ő díja egy 2520 lej értékű wellnesshétvége 4 fő (2 felnőtt, 2 gyerek) számára Székelyudvarhelyen a Septimiában. Mivel a mezőgazdaságban dolgozik, és most nincs még annyi munkája, így feleségével – akivel közösen vette át a nyereményét – hamarosan be is váltja.

Molnár Attila, tippversenyünk második helyezettje Fotó: Szatmári Bence

A székelykeresztúri Bigyi Csaba végzett a képzeletbeli dobogónk legalsó fokán. Ő kollégáival együtt egy zárt csoportban kezdett játszani a Székely Sport tippversenyén. Míg társainak nem ment annyira jól a játék, Bigyi folyamatosan gyűjtötte a pontokat, így a hajrához érve még jobban odafigyelt a tippelésekre és ez végül a harmadik helyet ért neki – természetesen nagyon örült a Lehel Optikában felhasználható 1000 lej értékű napszemüveg-utalványnak.

Bigyi Csaba, tippversenyünk harmadik helyezettje Fotó: Szatmári Bence

A 4–10. helyezettünk fejenként két rekesz sört (40 üveg) és két doboz (24 csomag) szarvasgombás csipszet kap a Csíki Sör jóvoltából.

A hatodik helyezettünk, Kopacz Tibor külföldről vett részt játékunkban, onnan is tippelt és mindössze egy ponttal maradt le a dobogóról. A két ünnep között Csíkszeredában tartózkodott és át is vette nyereményét.

Két nagykárolyi versenyzőnk is volt az első tízben, a Vidi81 nicknevű felhasználónk és Șerban Peneghi, kettejük között a több telitalálat döntött. Peneghi amúgy labdarúgó-játékvezető, sok ismerőse van Székelyföldön. Ő azért választotta a Székely Sport tippversenyét, mert a román nyelvterületen nem talált hasonlót. Nagyon örült, hogy játszhatott nálunk, barátai a nevében már át is vették a nyereményt, amelyet eljuttattak neki a partiumi városba.

És az összefoglalónk végére tartogattuk tippversenyünk legemlékezetesebb történetét.

Kolleganőnk, Tóth Gödri Iringó – a tippverseny teljes mezőnyében rekordnak számító 16 telitalálattal – az ötödik lett, ám az ő eredményeit a versenyszabályzatban leírtak alapján nem számíthattuk bele a végső rangsorba.

Így lett összesítésben tizedik Brebán Alfréd, aki nyereményének felét, egy láda sört és egy doboz csipszet felajánlott Iringónak.

Iringó közösségi oldalán számolt be a nem mindennapi eseményről. „…egy kis epizód a múlt hetemből, amit majdhogynem megkönnyeztem, s visszaadta a hitem az emberiségben. Történt ugyanis, hogy 6. lettem a Székely Sport vb-s tippversenyén, de mivel a cégcsoport alkalmazottja vagyok, nem járt nekem az első 10 személyt illető nyeremény, a 2 láda sör és 2 doboz csipsz. Ez nem érdekelt, boldog voltam én az eredménnyel (el is dicsekedtem vele), ám egyszercsak megszólalt a telefonom, ismeretlen szám hívott.

Az úriember azért hívott, mert szerinte megérdemlem, és mert tulajdonképpen nekem köszönheti, hogy egyáltalán nyert valamit, így felét átadja nekem.

Tiltakozni sem volt időm, mondta is, hogy a láda sör s a csipsz vár a szerkesztőségben, egészségemre. Én meg azt mondom, hogy az ő egészségére! És tényleg annyira jó megtapasztalni, hogy vannak ilyen emberek: szebbé tette a karácsonyom – nem a sör, hanem a gesztus miatt!

Összességében tehát egy újabb sikeres tippversenyen vagyunk túl, köszönjük játékos kedvű olvasóinknak a kitartást. Jövőre az Európa-bajnoksággal folytatjuk, hasonlóan értékes nyereményekkel és legalább ennyi játékossal.

Köszönjük!

Tippversenyünk végeredménye
1. Laoce 206 pont/10 telitalálat
2. Molnar Attila 205/11
3. Csaba Bigyi 200/12
4. Zoltan Szabo 200/10
4. Zoltano 200/10
#. tgiringo 199/16
6. Tibor Kopacz 199/12
7. Vidi81 198/12
8. Serban Peneghi 198/11
9. Barnus Gere 198/10
10. Fredi_tippmixer 197/10

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.