Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jóformán meg sem izzadtak az Udvarhelyi ISK-SZAK asztaliteniszezői

Józsa Csongor 2023. szeptember 19., 11:52 utolsó módosítás: 2023. szeptember 19., 11:53

Szettveszteség nélkül nyerte meg harmadik bajnoki mérkőzését a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK. Százszázalékos mutatóval áll a Szuperliga élbolyában, jöhetnek a BL-meccsek a férfi asztaliteniszezők számára.

Jóformán meg sem izzadtak az Udvarhelyi ISK-SZAK asztaliteniszezői
Galérianézet
Fotó: Józsa Csongor

Kedden délelőtt, igencsak szokatlan időpontban, 10 órai kezdettel rendezték a férfi asztalitenisz Szuperliga harmadik játéknapjának mérkőzését a Temes megyei Újszentesen. Az újonc, a helyi SK a tavalyi ezüstérmest, a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK együttesét látta vendégül.

Fotó: Józsa Csongor

Az edző, György István nem változtatott, a megszokott kezdő hármast nevezte. György Szilárd indította a bajnoki találkozót Horea Ursuț ellen. Végig az udvarhelyi asztaliteniszező akarata érvényesült a fiatal, 19 éves ellenfelével szemben. Igaz, hogy az első játszma végén fordítania kellett Szilárdnak, de aztán a rákövetkező kettőt elég simán hozta, így 1–0-ra vezetett csapata.

Fotó: Józsa Csongor

A második párban Sebastian Loso még annyi időt sem töltött az asztal mellett, mint társa. A svéd sportoló játékára nem igazán volt semmiféle válasza Bogdan Badeának. Itt is 3–0 lett az eredmény.

Tamás Szabolcs összecsapásán is rendre a „Nagyon jó!” megjegyzés hangzott el a tréner szájából. Ez a mérkőzés sem hozott izgalmakat, szintén 3–0-val ért véget.

Fotó: Józsa Csongor

Az ország leggazdagabb községében – ahol az utóbbi években komoly befektetések történtek, sportcsarnok és stadion is épült, focicsapatuk van a 2. Ligában – érvényesítette a papírformát a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK, így már a sokkal nehezebb feladatra koncentrálhat, péntektől vasárnapig a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepel a csehországi Brodban.

Fotó: Józsa Csongor

Férfi asztalitenisz Szuperliga, 3. forduló:
Újszentesi SK–Székelyudvarhelyi ISK-SZAK 0–3.
Horea Ursuț–György Szilárd 0–3,
Bodgan Badea–Sebastian Loso 0–3,
Daniel Moldovan–Tamás Szabolcs 0–3.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.