Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Ilyés Szabolcs: „éreztük azt a megbecsülést, ami felénk irányult”

Horváth Bálint Ottó 2023. július 03., 16:59

A székelyföldi teqballosok bizonyultak a romániai küldöttség legeredményesebb sportolóinak a krakkói Európai Játékokon. A Góbék Teqball Team vezetője, Ilyés Szabolcs értékelte a teljesítményüket és beszélt a csúcseseményen tapasztaltakról.

Ilyés Szabolcs: „éreztük azt a megbecsülést, ami felénk irányult”
Galérianézet
Ilyés Szabolcs úgy véli, a lengyelországi rendezvény nagyon jó reklámja volt a teqballnak Fotó: COSR/Cristian Nistor

A lengyelországi városban vasárnap befejeződött kontinentális olimpia teqball versenyszámainak utolsó kategóriájának döntőjéig a négy székelyföldi sportolóból álló romániai teqballcsapat vezette a sportág éremtáblázatát két aranyéremmel és egy ezüsttel. Aztán a végén a magyarok férfi párosban nagy csatában begyűjtötték a harmadik aranyérmüket, és ezzel megelőztek a romániai teqballosokat, akik így a második helyen végeztek, a harmadik pedig a házigazda Lengyelország lett.

Nagy öröm számunkra, hogy a 150 fős romániai küldöttség legeredményesebb sportági csapata lettünk, hiszen bár az asztaliteniszezők két aranyérmet és két bronzot szereztek, azonban az általunk nyert két arany és egy ezüst ugyan számban nem, de értékben többet jelent”

– jegyezte meg Ilyés Szabolcs.

Történelmi siker Györgydeák Apor aranyérme

A Székelyudvarhelyi Góbék Teqball Team vezetőjét arra kértük, értékelje az eredményeiket és a teljesítményüket a menetelésük alapján. Mint megjegyezte, az első versenynap kirívóan jól sikerült, hiszen rögtön két aranyérmet tudtak szerezni egyéniben Györgydeák Apor és Barabási Kinga révén.

Fotó: COSR/Cristian Nistor

Györgydeák Apor győzelmével kapcsolatban Ilyés Szabolcs úgy fogalmazott, mindenképp történelmi sikernek számít, hiszen világbajnoki címeket már szereztek korábban, viszont kontinentális olimpiai és egyben Európa-bajnoki címük még nem volt.

Ez az eddigi legnagyobb eredménye a klubnak és Györgydeák Apornak is, mert most első alkalommal vették fel a teqballt az Európai Játékok programjába, és az eseményt a teqball szövetség a sportág első Európa-bajnokságának nyilvánította”

– mutatott rá.

A szenzációs kezdés után vegyespárosban tudták, hogy ott lehet a legkevesebb esélyük az éremre, mert Ilyés Szabolcs és Dakó Katalin egy újonnan összeállított páros volt. Keveset tudtak közösen edzeni, hiszen Ilyés Székelyudvarhelyen, Dakó Marosvásárhelyen él, de több alkalommal pár napon keresztül együtt is készültek.

Ilyés Szabolcs úgy fogalmazott, sokkal többet kellene csiszolódjanak ahhoz, hogy egy ilyen nagy nemzetközi versenyen jobban teljesítsenek. Ráadásul, egy halálcsoportot is kaptak el, két erős ellenféllel. Egy kis szerencsével talán tovább lehetett volna jutni a csoportból, de reálisan nézve, ebben ennyi volt.

Fotó: Facebook/We Love Sport

A csapat vezetője közölte, a női párosban a legkisebb volt a mezőny, viszont ez semmit nem von le a marosvásárhelyi duó, Barabási Kinga és Dakó Katalin érdemeiből, hiszen ők megtették a magukét, sőt még a topfavorit, világbajnok magyarországi kettőssel szemben is döntő szettben kaptak ki a fináléban, az

ezüstérem egy nagyon szép eredménynek számít.

A férfi páros versenyszám kapcsán Ilyés kiemelte, hogy Györgydeák Aporral erre nagy hangsúlyt helyeztek, jól sikerült az utóbbi hetekben a felkészülésük, és ennek megfelelően tudtak beleállni a küzdelmekbe. Ugyan itt is nehéz csoportba kerültek, meg is gyűlt a bajuk Örményországgal, de sikerült megfordítani és behúzni a mérkőzést és egyben a csoportelsőséget. Utána azokkal a csehekkel találkoztak, akik régóta ott vannak a teqball világában és lábteniszben világbajnokok, de viszonylag simán sikerült legyőzni őket.

Szettlabdáik voltak a döntőhöz, de nem voltak ideálisak a körülmények
Aztán az elődöntőben következett a mumusunk, a háromszoros és aktuális világbajnok Szerbia. Két éve a gliwicei világbajnoki döntőben a harmadik játszmában szenvedtünk vereséget ellenük. Külön készültünk rájuk, mert tudtuk, hogy őket, vagy a magyar együttest kapjuk az elődöntőben, ha eljutunk odáig.

A szerbeket dobta a sors, aránylag jól felépítettük a mérkőzést, végig fej fej mellett haladt a két páros. Mindkét játszmában szettlabdánk volt, de sajnos 11–10-nél egyiket sem tudtuk értékesíteni, sőt 12–11-re mindkettőt elveszítettük” – fejtette ki Ilyés Szabolcs.

Fotó: COSR/Cristian Nistor

A székelyudvarhelyi sportoló megjegyezte, hogy közel éjfélkor ért véget a szombati mérkőzés, amikor már nagyon csúszós volt a térfél a magas páratartalom miatt, főleg a második szettben. „Akkor nem észleltük ezt, mert azt hittük, hogy az izzadtságunk cseppen le a padlóra és emiatt csúsztunk el többször is mindketten, ezért kértünk több törlést. Utólag azonban látva a másik, lengyel–magyar elődöntő fejleményeit, amelyet fel is függesztettek és vasárnap délben az elejétől játszottak újra, óvást nyújtottunk be, de

mivel a jegyzőkönyvet már aláírtuk, ezért nem lehetett módosítani a végkimenetelen, és a mi esetünkben nem volt lehetséges az újrajátszás”.

Következett vasárnap kora délután a bronzmérkőzés, ami olyan szempontból alakult rosszul számukra, hogy a hazai közönség előtt játszó lengyel válogatott egy éles mérkőzés után szinte rögtön asztalhoz állt a kisdöntőben. Ez meg is látszott az első szettben, ugyanis olyan eredménnyel verték meg őket, amilyennel még soha nem kaptak ki, 12–1 lett a lengyeleknek. A Góbék párosa gyakorlatilag a második játszmától érkezett meg a kisdöntőre, sikerült is kiegyenlíteni. A harmadikban pedig tudták, hogy szoros lesz a küzdelem, még vezettek 8–7-re, onnan pedig sajnos 12–10-re a lengyel válogatott nyert és vitte el a harmadik helyet.

Fotó: COSR/Cristian Nistor

„Összességében úgy gondolom, főleg ha a szerbek elleni meccset vesszük alapul, hogy egy remek tornán vagyunk túl, kár, hogy nem tudtuk kiejteni őket és nem jött össze a döntő, hogy az Európa-bajnoki és az Európai Játékok címért küzdhessünk.

Maradt bennünk hiányérzet, mert még nem álltunk soha ilyen közel ahhoz, hogy megverjük a szerbeket, mert mind a két szettben vezettünk, és mindkétszer szettlabdáról kaptunk ki, ez fordítva is elsülhetett volna”

– jegyezte meg Ilyés Szabolcs.

Hozzátette, tanulniuk kell az elkövetett hibákból és a következő kis pihenő után megnézik azt, hogy a felkészülési időszakban mire kell jobban odafigyeljenek és miben tudnak fejlődni.

Elkapnák a riválisaikat, újabb nagy nemzetközi tornák a programban

„Jó úton járunk, új taktikákat kezdtünk begyakorolni, amikből ezeken a mérkőzéseken is párat használtunk, és ha ezeket még tudjuk csiszolni és fejleszteni, a következő versenyeken a világbajnok szerbeket és a friss Európa-bajnok magyarokat is legyőzhetjük.

Fotó: COSR/Cristian Nistor

A következő hónapok nagy feladata az lesz, hogy olyan felkészülést vigyünk véghez, hogy folyamatosan meg tudjuk verni a legnagyobb nemzeteket és nemzetközi tornákat nyerjünk. Ez egy jó alapja lehet egy nagyon sikeres esetleges thaiföldi világbajnokságnak”

– hangsúlyozta Ilyés Szabolcs.

A Góbék teqballosaira hamarosan további nagy nemzetközi tornák várnak, már július 14. és 16. között Los Angelesben versenyeznek. Ilyés és Györgydeák férfi párosban indulnak, emellett vegyesben Ilyésnek valószínűleg egy amerikai társa lesz, Apor mellé pedig ismét beáll az a brazil Ester Viana Mendez, akivel már két nagy nemzetközi tornán értek el fényes sikereket, egy második és egy harmadik hely, ezúttal pedig elhódítanák az aranyérmet.

Ezt követően Esztergomban játszanak, utána pedig egy ázsiai túra következik számukra Thaiföldön és Kínában, majd Horvátországban és Rio de Janeiróban lesznek versenyek. Aztán pedig az év végi világbajnokságra készülnek, amire előbb nyilván kvalifikálniuk kell.

Fotó: COSR/Cristian Nistor

Mindenben a segítségükre volt a román olimpiai csapat

Ilyés Szabolcs elmondta, a romániai olimpiai csapatba nagyon jól be tudtak illeszkedni, mindenki nagyon kedves volt. A férfi páros kisdöntőjére is kijöttek szurkolni nekik a Román Olimpiai Bizottság elnöke és főtitkára, illetve többen az olimpiai csapatból, a végén pedig az öltözőjük előtt gyűltek össze, megtapsolták őket és gratuláltak a kiváló teljesítményükhöz, illetve megköszönték, hogy részt vettek a román olimpiai csapat tagjaként az Európai Játékokon.

Mint ismertette, a román orvosi és a masszőr csapat is közel tíz főből állt, ennyi kellett is, mert közel húsz sportágban volt érdekelt a romániai küldöttség és megpróbálták elosztani, hogy minden sportág legyen lefedve a versenyei alatt.

Mi két aranyéremmel robbantunk be, így még nagyobb figyelmet kapott a teqball és onnantól gyakorlatilag a tenyerükön hordoztak, éreztük azt a megbecsülést, ami felénk irányult”

– hangoztatta Ilyés Szabolcs.

Kiemelte, nagyon jó kapcsolatokat alakítottak ki a teljes orvosi és a rehabilitációs stábbal. Mindig volt mellettük egy, vagy két olyan szakember, akik folyamatosan a regenerációjukról gondoskodtak, a profizmus jellemezte a munkájukat.

{P8}

„Ilyen szempontból nagyon jól sikerült a sportágunk és a mi bemutatkozásunk is a romániai olimpiai csapatban. Az eredményeinket figyelembe véve, úgy gondolom, hogy országos szinten a sportvezetéstől több segítséget kaphat a sportág, hogy nagyobb mértékben legyen népszerűsítve.

Reméljük, hogy eljön az idő, amikor a nyári olimpiára is felveszik a sportágat, erre nagy esély van a 2028-as Los Angeles-i játékokon. Úgy látom, ez a lengyelországi rendezvény nagyon jó reklámja volt a teqballnak”

– nyomatékosította a székelyföldi sportember.

Azt is megemlítette, örvendenek annak, hogy megtapasztalhatták azt a fantasztikus hangulatot, ami a krakkói eseményt körül vette, a megnyitón ugyan nem voltak jelen, de szerencséjük volt, hogy maradni tudtak az Európai Játékok vasárnap esti záróceremóniáján.

Különleges élmény volt számunkra, hogy látták, milyen fantasztikus az összetartás az olimpiai faluban a 48 ország sportolói között, szinte a nap 24 órájában biztosítva volt az étkezés, az edzéslehetőségek különböző termekben, egyszersmind, minden feltétel adott volt ahhoz, hogy mindenki maximálisan fel tudjon készülni a saját versenyeire.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×
Fontos számunkra az adatai védelme!

Annak érdekében, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és hirdetéseket, közösségi médiaszolgáltatásokat nyújtsunk, valamint elemezzük a látogatottságokat, partnereinkkel együtt sütiket (cookie-kat) használunk oldalunkon. Kattintson az Elfogadom a sütiket! gombra az említett technológia webes használatának elfogadásához. Bármikor megváltoztathatja hozzájárulási beállításait.Szükség van a hozzájárulásához!

Az alábbi listából kiválaszthatja, hogy mely süticsoportok elhelyezéséhez járul hozzá böngészőjében. Mindegyik kategóriához tartozik egy leírás, amelyben részletezzük, hogy mi és partnereink mire használják az Ön adatait. Nagyra értékeljük, ha elfogadja a sütiket, és garantáljuk, hogy adatai biztonságban lesznek.

Cookie-kezelési tájékoztató
A Príma Press Kft. által használt sütik kezelése

A Príma Press Kft. által üzemeltetett sport.szekelyhon.ro aldomainen keresztül elérhető weboldalakon sütiket (angolul: cookie-kat) használ.

A sütik feladata: információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek például online tranzakciók igénybevételekor, ezáltal nem kell újra begépelni az adatokat; megkönnyítik a weboldal használatát; célzott hirdetések jelennek meg a weboldalon; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

Mi a süti?
A sütik olyan kisméretű adatcsomagok, szöveges fájlok, amelyek a weboldalon történt látogatás alkalmával kerülnek elhelyezésre a böngészőjében. A sütik lehetővé teszik, hogy a felhasználót a következő látogatásakor felismerje, ezáltal a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.
A sütiket megkülönböztethetjük funkciójuk, tárolási időtartamuk alapján, de vannak olyan sütik, amelyeket a weboldal üzemeltetője helyez el közvetlenül, míg másokat harmadik felek helyeznek el.

Az Székely Sport által alkalmazott sütik leírása

A weboldalon alkalmazott sütik funkciójuk alapján lehetnek: alapműködést biztosító sütik; preferenciális sütik; statisztikai célú sütik; hirdetési célú sütik és közösségimédia-sütik.

A tárolási időtartamuk alapján megkülönböztetünk munkamenet sütiket, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt, és állandó sütiket, amelyeket a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató nem törli.

Alapműködést biztosító sütik

Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát. Enélkül a weboldal használata nehézkesen, vagy egyáltalán nem biztosítható.

A sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik között találhatók a cikkbe elhelyezett, harmadik fél által nyújtott tartalmak, mint például beágyazott YouTube-videók vagy Facebook-posztok stb. sütijei.

Alapműködést biztosító sütikhez tartoznak a statisztikai célú sütik is. A statisztikai célú sütik a felhasználói élmény javítása érdekében, a weboldal fejlesztéséhez, javításához kapcsolódnak. Lehetővé teszik, hogy a weboldal üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott oldalt.

Alapműködést biztosító sütik listája:

Süti neve Szolgáltató / Funkció Süti lejárata  
PHPSESSID sport.szekelyhon.ro
Feladata a munkamenetek állapotának lekérése, a munkamenetek között.
munkamenet saját
cookieControll sport.szekelyhon.ro
Feladata a süti beállítások megjegyzése
365 nap saját
cookieControlPrefs sport.szekelyhon.ro
Feladata a süti beállítások megjegyzése
365 nap saját
_ga google.com 2 év harmadik fél
_gat google.com 1 nap harmadik fél
_gid google.com 1 nap harmadik fél

 

Preferenciális sütik:

A preferenciális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, mint például a cikk alatti Jó hír/Rossz hír-funkció használata. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, akkor ezeket a funkciókat nem tudja használni.

Preferenciális sütik listája:

Süti neve Szolgáltató / Funkció Süti lejárat  
newsvote_ sport.szekelyhon.ro
Cikkre való szavazás rögzítése
sport.szekelyhon.ro
Cikkre való szavazás rögzítése
30 nap
saját

 

Hirdetési célú sütik

A hirdetési sütik célja, hogy a weboldalon a látogatók számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, sütiket hirdetési partnereink állíthatják be. Ezek a cégek felhasználhatják a gyűjtött adatok alapján az Ön érdeklődési profiljának létrehozására és más webhelyek releváns hirdetéseinek megjelenítésére. Ha a beállításoknál anonimizálja ezeket a sütiket, akkor kevésbé releváns hirdetések fognak megjelenni.

Hirdetési célú sütik listája:

Süti neve Szolgáltató Süti lejárata  
__gads google.com 2 év harmadik fél
_fbp facebook.com 3 hónap harmadik fél
ads/ga-audiences google.com munkamenet harmadik fél
DSID google.com 1 nap harmadik fél
fr facebook.com 100 nap harmadik fél
IDE google.com 1 év harmadik fél
pcs/activeview google.com munkamenet harmadik fél
test_cookie google.com 1 nap harmadik fél
tr facebook.com munkamenet harmadik fél

 

Közösségimédia-sütik

A közösségimédia-sütik célja, a weboldalon használt közösségimédia-szolgáltatások biztosítása a látogató számára. Például, amikor a látogató a weboldalról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren, vagy a Bejelentkezem Facebook-fiókkal funkciót használja. A közösségimédia-szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyűjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a közösségi média által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mit lájkol stb.

Közösségimédia-sütik listája:

 

Süti neve Szolgáltató Süti lejárata  
act  facebook.com  munkamenet  harmadik fél
c_user  facebook.com  1 nap  harmadik fél
datr  facebook.com  1 nap  harmadik fél
fr  facebook.com  1 nap  harmadik fél
locale  facebook.com  1 nap  harmadik fél
presence  facebook.com  munkamenet  harmadik fél
sb  facebook.com   1 nap  harmadik fél
spin  facebook.com   1 nap  harmadik fél
wd  facebook.com   1 nap  harmadik fél
x-src  facebook.com   1 nap  harmadik fél
xs  facebook.com   1 nap  harmadik fél
urlgen  instagram.com  munkamenet  harmadik fél
csrftoken  instagram.com   1 év  harmadik fél
ds_user_id  instagram.com  1 hónap  harmadik fél
ig_cb  instagram.com  1 nap  harmadik fél
ig_did  instagram.com  10 év  harmadik fél
mid  instagram.com  10 év  harmadik fél
rur  instagram.com  munkamenet  harmadik fél
sessionid  instagram.com  1 év  harmadik fél
shbid  instagram.com  7 nap  harmadik fél
shbts  instagram.com  7 nap  harmadik fél
VISITOR_INFO1_LIVE  youtube.com  1 nap  harmadik fél
SSID  youtube.com  1 nap  harmadik fél
SID  youtube.com  1 nap  harmadik fél
 SIDCC   youtube.com  1 nap  harmadik fél
SAPISID youtube.com 1 nap harmadik fél
PREF youtube.com 1 nap harmadik fél
LOGIN_INFO youtube.com 1 nap harmadik fél
HSID youtube.com 1 nap harmadik fél
GPS youtube.com 1 nap harmadik fél
YSC youtube.com munkamenet harmadik fél
CONSENT youtube.com 1 nap harmadik fél
APISID youtube.com 1 nap harmadik fél
 __Secure-xxx  youtube.com  1 nap harmadik fél 

 

A Príma Press Kft-vel szerződött partnerek által alkalmazott sütik leírása

A weboldalon más szolgáltatások üzemeltetői is helyezhetnek el sütiket. A partnerek által alkalmazott sütikről a felhasználók a szolgáltatók saját honlapján tájékozódhatnak:

Google Analytics: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gtagjs/cookie-usage

Google Adwords: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Google Adsense: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

 

A Príma Press Kft-vel szerződéses kapcsolatban nem álló, harmadik felek által elhelyezett sütik

A fent leírtakkal ellentétben a Príma Press Kft. szerződéses kapcsolatban nem álló más szolgáltatások üzemeltetői is helyezhetnek el sütiket a weboldalon, a cégünktől függetlenül, saját működésük érdekében. Az ilyen, harmadik felek által használt sütik elhelyezése ill. az azt elhelyezők által esetlegesen folytatott adatkezelések tekintetében a Príma Press Kft. semmilyen felelősségen nem vállal, e téren felelősségüket kizárja.

 

Hogyan módosíthatók a sütibeállítások?

A korábban eszközölt sütibeállításokat desktopon a láblécében található Sütibeállítások menüre kattintva bármikor megváltoztathatja. Mobilon pedig a menü gombra, majd a Sütibeállítások menüre bökve éri el.

Alapműködést biztosító sütik:

Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát. Enélkül a weboldal használata nehézkesen, vagy egyáltalán nem biztosítható.

A sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik között találhatók a cikkbe elhelyezett, harmadik fél által nyújtott tartalmak, mint például beágyazott YouTube-videók vagy Facebook-posztok stb. sütijei.

Alapműködést biztosító sütikhez tartoznak a statisztikai célú sütik is. A statisztikai célú sütik a felhasználói élmény javítása érdekében, a weboldal fejlesztéséhez, javításához kapcsolódnak. Lehetővé teszik, hogy a weboldal üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott oldalt.

Alapműködést biztosító sütik listája: PHPSESSID; cookieControll; cookieControlPrefs; _ga; _gat; _gid.


NEM FOGADOM EL
MINDIG AKTÍV
Preferenciális sütik

A preferenciális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, mint például a cikk alatti Jó hír / Rossz hír funkció használata. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, akkor ezeket a funkciókat nem tudja használni. A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

ELFOGADOM – ez esetben minden funkciót tud használni

NEM FOGADOM EL – ebben az esetben bizonyos funkciók nem lesznek aktívak

Preferenciális sütik listája: newsvote_


NEM FOGADOM EL
ELFOGADOM
Hirdetési célú sütik:

A hirdetési sütik célja, hogy a weboldalon a látogatók számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, sütiket hirdetési partnereink állíthatják be. Ezek a cégek felhasználhatják a gyűjtött adatok alapján az Ön érdeklődési profiljának létrehozására és más webhelyek releváns hirdetéseinek megjelenítésére. Ha anonimizálja ezeket a sütiket, akkor kevésbé releváns hirdetései lesznek. A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

NORMÁL – az Ön profilja szerint, személyre szabott hirdetések jelennek meg

ANONIM – a hirdetés az Ön profiljától függetlenül jelenik meg

Hirdetési célú sütik listája: __gads; _fbp; ads/ga-audiences; DSID; fr; IDE; pcs/activeview; test_cookie; tr


ANONIM
NORMÁL
Közösségimédia-sütik

A közösségimédia-sütik célja, a weboldalon használt közösségimédia-szolgáltatások biztosítása a látogató számára. Például, amikor a látogató a weboldalról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren, vagy a Bejelentkezem Facebook-fiókkal funkciót használja. A közösségimédia-szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyűjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a közösségi média által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mit lájkol stb.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

ELFOGADOM – ez esetben minden funkciót tud használni

NEM FOGADOM EL – ebben az esetben a közösségi média funkciói nem lesznek aktívak

Közösségimédia-sütik listája: act; c_user; datr; fr; locale; presence; sb; spin; wd; x-src; xs; urlgen; csrftoken; ds_user_id; ig_cb; ig_did; mid; rur; sessionid; shbid; shbts; VISITOR_INFO1_LIVE; SSID; SID; SIDCC; SAPISID; PREF; LOGIN_INFO; HSID; GPS; YSC; CONSENT; APISID; __Secure-xxx.


NEM FOGADOM EL
ELFOGADOM

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.