Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hiába az előny, nem tudta végigvinni Szőcs Bernadette

Horváth Bálint Ottó 2023. november 03., 18:14 utolsó módosítás: 2023. november 03., 18:16

A negyeddöntőben ért véget Szőcs Bernadette menetelése a frankfurti WTT Champions sorozatban. A marosvásárhelyi asztaliteniszező az olimpiai bajnok legyőzése után a világranglista negyedik helyezettjével is szoros csatát vívott, de ezúttal alulmaradt.

Hiába az előny, nem tudta végigvinni Szőcs Bernadette
Szőcs Bernadette alig két pontra volt az újabb értékes győzelemtől Fotó: Facebook/Federatia Romana de Tenis de Masa

A rendkívül erős mezőnyt felvonultató viadalon Szőcs a szerdán lejátszott nyolcaddöntőben szenzációs sikert ért el, miután kiélezett küzdelemben legyőzte a kétszeres olimpiai és ötszörös világbajnok kínai Csen Menget.

A péntek délutáni negyeddöntőben a marosvásárhelyi sportoló a világranglistán 4. helyezett, japán Hina Hajatával találkozott. Szőcs Bernadette ezúttal is kiváló formában játszott, kétszer is szettelőnyben volt. A negyedik játszmában ráadásul közel került a győzelemhez, hiszen 9:6 arányban vezetett, de ellenfele innen fordítani tudott. A döntő szettben szoros volt a játék, ezúttal is Szőcsnek volt kisebb előnye, de ezt nem tudta végigvinni, Hajata 11–9-re nyert és ő jutott be a legjobb négy közé.

Szőcs Bernadette ebben az évben kimagasló teljesítményt nyújt a legrangosabb versenyeken, eredményeinek köszönhetően pedig nagyon közel került ahhoz, hogy bekerüljön a top tízbe a női egyéni világranglistán.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.