Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Harmincnyolc díjat osztanak ki a székelyudvarhelyi sportgálán

Zátyi Tibor 2024. február 14., 13:40 utolsó módosítás: 2024. február 14., 13:50

Közel háromszáz javaslat érkezett az idei székelyudvarhelyi sportgálára, így egyáltalán nem volt könnyű dolga az összehívott kuratóriumnak. A 2023-as év legjobbjait díjazó eseményt két hét múlva rendezik.

Harmincnyolc díjat osztanak ki a székelyudvarhelyi sportgálán
38 díjat adnak át a sportgálán Fotó: László Ildikó

Tavaly hét év kihagyást követően hagyományteremtő jelleggel újból megszervezték a sportgálát a Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és a Városi Sportklub. Idén is így lesz, a 2023-as év legjobbjait két hét múlva, február 28-án 19 órától fogják díjazni a városháza Szent István termében.

„Egy kis zenés előadással is fogunk kedveskedni a közönségnek, az est házigazdája pedig Katona Zoltán sportújságíró, bemondó lesz. Összesen harmincnyolc díjat osztunk ki, míg Hargita Megye Tanácsának képviselői három Keresztes Lajos-díjat fognak majd átadni.

A 2023-as sportgálát állófogadás követi, ahová mindenkit szeretettel várunk”

– mondta el a Székely Sport megkeresésére Mester Zoltán, a VSK igazgatója.

Fotó: Udvarhely.ro

A sportálga szervezői idén is egy kérdőívvel szólították meg a városlakókat, közel háromszáz válasz érkezett, ez túlszárnyalta a tavalyi számot. „Idén is nagyon aktívak voltak a városlakók, köszönjük az együttműködésüket. A határidő lejárta után összeállítottunk egy bizottságot, amelyet sportújságírók, a polgármesteri hivatal részéről az alpolgármester, valamint multisporttal foglalkozó klubok képviselői alkottak, közösen döntötték el, kik voltak a legjobbak a tavalyi évben” – tette hozzá az igazgató.

Idén is díjazzák az év női és férfi sportlóját, az év csapatát, edzőjét az utánpótlásban és a felnőtt kategóriában egyaránt, továbbá elismerésben részesül majd az év fogyatékkal élő sportolója, a közönség kedvence, illetve életműdíjat is átadnak majd a gálán.

A székelyudvarhelyi sportgálát tehát február 28-án 19 órától rendezik a városháza Szent István termében, az eseményt állófogadás követi.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.